Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα

Τζανακόπουλος: Ο Χατζηδάκης να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα
Την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη στην ομιλία του ευρωπαίου Επίτροπου Pierre Moscovici στο ελληνικό κοινοβούλιο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την αντίδραση του Κωστή Χατζηδάκη στην ομιλία του ευρωπαίου Επίτροπου Pierre Moscovici στο ελληνικό κοινοβούλιο σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας
να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα.
«Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, ενώ πρόσθεσε ότι νωρίτερα στο κοινοβούλιο, ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε με την αλήθεια».
«Παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον ευρωπαίο Επίτροπο κ. Moscovici», αναφέρει σε δήλωση του ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια, θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Moscovici είπε το αυτονόητο: Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο».
Σύμφωνα με τον κ. Τζανακόπουλο, ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης».
«Ο κ. Χατζηδάκης, αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα», δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης