Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Λαγός (Χρυσή Αυγή) σε Moscovici: Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα!

Γ. Λαγός (Χρυσή Αυγή) σε Moscovici:  Είσαι ανεπιθύμητος στην Ελλάδα!
Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών
Την άποψη ότι ο Ευρωπαίος Επίτροπος, Pier Moscovici, δεν είναι ευπρόσδεκτος στην Ελλάδα, εξέφρασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγός, μιλώντας στη Βουλή.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Ανελέητο "σφυροκόπημα" δέχθηκε η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και ο ευρωπαίος επίτροπος οικονομικής πολιτικής, Πιερ Μοσχοβίσι από τον Συναγωνιστή Γιάννη Λαγό μέσα στην Βουλή.
Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής διέλυσε την γελοία φιέστα που είχαν στήσει οι ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ στην Γερουσία, καθώς αποδόμησε τα επιχειρήματα για δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια.
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως οι μνημονιακές συγκυβερνήσεις έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και ότι τα Μνημόνια μπορεί δήθεν να τελειώνουν, αλλά η εποπτεία συνεχίζεται για άλλα 42 χρόνια.
Την ίδια ώρα το παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος διογκώνεται και ο Ελληνικός λαός στενάζει από τα μνημονιακά μέτρα.
Σύριζα και Ανέλ είναι τα καλά παιδιά του συστήματος, αφού ξεπούλησαν την Μακεδονία και συμφώνησαν η Ελλάδα να μετατραπεί σε γκέτο λαθρομεταναστών.
Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος  έχει δεσμευτεί ότι θα καταργήσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Ο Γιάννης Λαγός κατέληξε απευθυνόμενος στον Μοσχοβισί ότι είμαστε Έλληνες και Χριστιανοί Ορθόδοξοι και ότι αυτός και οι διεθνείς τοκογλύφοι που συνεδριάζουν στις στοές είναι ανεπιθύμητοι στην Ελλάδα!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης