Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Σκιαμαχεί μόνη της η ΝΔ – Επιμένει σε ένα σκηνικό γκριζαρίσματος και καταστροφής

Ζαχαριάδης: Σκιαμαχεί μόνη της η ΝΔ – Επιμένει σε ένα σκηνικό γκριζαρίσματος και καταστροφής
Η ΝΔ για εκλογοθηρικούς λόγους έχει στυλώσει τα πόδια στη συμφωνία των Πρεσπών είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Την θέση ότι η ΝΔ «έχει πάθει ένα σύνδρομο Σάντσο Πάντσα» και σκιαμαχεί μόνη της διατύπωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης.
«Οποιεσδήποτε ειδήσεις και αν υπάρχουν στον διεθνή Τύπο και είναι θετικές για τη χώρα τις θεωρεί κατασκευασμένες και υποβολιμιαίες από τον ΣΥΡΙΖΑ και επιμένει σε ένα σκηνικό γκριζαρίσματος, καφρίλας και καταστροφής» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» υποστήριξε ο κ.Ζαχαριάδης, ο οποίος αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα μετά την έξοδο από τα μνημόνια, τόνισε ότι «δημιουργείται γενικά μια δυναμική βελτίωσης των πραγμάτων».
«Η ανάκαμψη, η ανοικοδόμηση, η ανασυγκρότηση, η προσπάθεια δημιουργίας εκ νέου ενός πλέγματος συνεκτικού και αναπτυξιακού για τη χώρα είναι μια προσπάθεια που θα κρατήσει χρόνια.
Όπως η χώρα δεν κατέρρευσε και δεν καταστράφηκε και δεν χρεοκόπησε μέσα σε μία μέρα έτσι δεν θα σταθεί και πάλι με δυναμική μεγάλη στα πόδια της μέσα σε μία μέρα.
Αυτό είναι κάτι το οποίο σιγά σιγά θα συγκροτείται και γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, πολλή δουλειά και μεγάλη αποφασιστικότητα σε αυτή τη διαδρομή» είπε ο κ.Ζαχαριάδης.
Σχετικά με τη στάση της ΝΔ στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ.Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι «η Νέα Δημοκρατία για εκλογοθηρικούς λόγους έχει στυλώσει τα πόδια και παρ' όλο που είχε μια θετική παράδοση σ' αυτά τα ζητήματα [...] σήμερα έχουμε μια μετατόπισή της σε ένα κράμα που δεν θυμίζει Νέα Δημοκρατία αλλά είναι ένα αμάλγαμα Πολιτικής Άνοιξης της δεκαετίας του 1990 και Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού της δεκαετίας του 2000».
«Σε αυτήν τη γραμμή δυστυχώς έχει προσχωρήσει και ό,τι έχει απομείνει από το Κίνημα Αλλαγής, η κα. Γεννηματά.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι το μόνο κόμμα που μετέχει στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές, που είναι ενάντια στη συμφωνία» ανέφερε ο κ.Ζαχαριάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης