Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Intralot: Ανανέωση της πιστοποίησης υπεύθυνου παιχνιδιού μέχρι το 2021

tags :
Intralot: Ανανέωση της πιστοποίησης υπεύθυνου παιχνιδιού μέχρι το 2021
Την ανανέωση της πιστοποίησης της «WLA Certification of Alignment» με το Κανονιστικό Πλαίσιο του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, μέχρι το 2021, ανακοίνωσε η Intralot
Την ανανέωση της πιστοποίησης της «WLA Certification of Alignment» με το Κανονιστικό Πλαίσιο του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, μέχρι το 2021, ανακοίνωσε σήμερα (5/7/2018) η Intralot.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η αναλυτική αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της, καθώς και των πρακτικών Υπεύθυνου παιχνιδιού που εφαρμόζει, πραγματοποιήθηκαν από τον εγκεκριμένο αξιολογητή της WLA, την Tüv Nord.
Όπως σημειώνεται, η χορηγούμενη πιστοποίηση είναι σύμφωνη με τα κριτήρια που ορίζονται στα Πρότυπα Πιστοποίησης Υπεύθυνου Παιχνιδιού της WLA για τα Συνδεδεμένα Μέλη και καλύπτει όλες τις εταιρικές λειτουργίες, πιστοποιώντας την ακεραιότητα των παιχνιδιών και την εταιρική διακυβέρνηση.
Η πιστοποίηση καλύπτει τον πλήρη κύκλο του σχεδιασμού των συστημάτων και των υπηρεσιών, την ανάπτυξη, την υλοποίηση, την υποστήριξης και τις υπηρεσίες.
Η Intralot αναγνωρίζει ότι το Υπεύθυνο Παιχνίδι αποτελεί ένα βασικό στοιχείο τόσο της επιχειρηματικής της στρατηγικής, όσο και της στρατηγικής της για την εταιρική κοινωνική ευθύνη.
Η εταιρεία εξασφαλίζει ότι οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής καλά σχεδιασμένων παιχνιδιών σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον και εφαρμόζει στρατηγικές για την αποτροπή παικτικής δραστηριότητας των ανηλίκων, των παράνομων και προβληματικών τυχερών παιχνιδιών ή άλλες βλαπτικές για την κοινωνία συνέπειες.
Προκειμένου να επιτύχει αυτούς τους στόχους, η Intralot εφαρμόζει συγκεκριμένες δομές εταιρικής διακυβέρνησης για να επιβλέπει την ανάπτυξη και την εκτέλεση του Προγράμματος Υπεύθυνου Παιχνιδιού με βάση τα 8 στοιχεία που ορίζονται στα κριτήρια της WLA για το Υπεύθυνο Παιχνίδι.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης