Τελευταία Νέα
Επί του Πιεστηρίου

Η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τον FTSe25 και τον Τραπεζικό δείκτη του Χ.Α.

tags :
Η βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα για τον FTSe25 και τον Τραπεζικό δείκτη του Χ.Α.
FTSE 25@1963 μονάδες τώρα: Συναλλάσσεται εξουθενωμένος εδώ και μέρες στα χαμηλά της καθοδικής του πορείας προσπαθώντας να κρατήσει τη στήριξη των 1950 μονάδων. Καθοδική καταστρατήγηση των 1950 μονάδων θα αυξήσει τις ρευστοποιήσεις θεσμικών χαρτοφυλακίων σπρώχνοντας το δείκτη προς το διαγραμματικό όριο των 1900 μονάδων. Το μόνο ισχνό θετικό στοιχείο αν και χρειάζεται επιβεβαίωση είναι η ανοδική απόκλιση (divergence) του RSI.

Τραπεζικός Δείκτης@838μονάδες τώρα… Βρίσκεται γαντζωμένος γύρω από τις 850 μονάδες κοιτώντας από μικρή απόσταση τη κρίσιμη στήριξη των 830 μονάδων. Καθοδική συνέχεια με διάτρηση των 830 μονάδων θα δώσει με συνοπτικές διαδικασίες τη ζώνη των 800 με 790 μονάδων. Αντιθέτως ένα ανοδικό σκίρτημα προς το επίπεδο των 880 μονάδων μπορεί να αναθαρρήσει τους αγοραστές ωθώντας προς τις 900 μονάδες.

Apostolos Manthos
Οικονομικός Αναλυτής και «μαθητής» των αγορών από το 1989. Στρατηγική Επενδυτική Διαχείριση χρηματοοικονομικών προϊόντων βασιζόμενη σε διαγραμματικές και αλγοριθμικές ενδείξεις. Μαθηματικός Παν. Πατρών.

logo-trading2day
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης