Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ivanov (πρόεδρος ΠΓΜΔ): Ο Zaev λέει ψέμματα και σε εμάς και στους Έλληνες

Ivanov (πρόεδρος ΠΓΜΔ): Ο Zaev λέει ψέμματα και σε εμάς και στους Έλληνες
Διαψεύδει ο Ivanov ότι έχει αλλάξει άποψη αναφορικά με τη συμφωνία Ελλάδας - ΠΓΔΜ
Νέα επίθεση ενάντια στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Zoran Zaev, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της χώρας, G. Ivanov με αφορμή τη χθεσινή (5/7) συνέντευξη του πρώτου στην ΕΡΤ, στην οποία ο κ. Zaev υποστήριξε ότι τα μηνύματα που έρχονται από την προεδρία της χώρας του, θα στηρίξουν τη συμφωνία αν αυτή περάσει από το δημοψήφισμα.
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του κ. Ιvanov, διαψεύδονται οι ισχυρισμοί Zaev ότι ο Ivanov θα στηρίξει τη τη συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα της ΠΓΔΜ.
«Ο Πρόεδρος Ivanov δεν έχει αλλάξει τη θέση του και καμία μορφή πίεσης, εκβιασμού ή απειλών δεν θα τον κάνει να αλλάξει άποψη.
Ο πρωθυπουργός Zaev, με τις διαρκώς μεταβαλλόμενες, αντιφατικές και συγκεχυμένες απόψεις του, συνεχίζει να λέει ψέματα και να χειραγωγεί όχι μόνο το μακεδονικό, αλλά και το ελληνικό και το διεθνές κοινό.
Η συμμετοχή της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ δεν πρέπει να καταχραστεί για την αποδοχή μιας βλαπτικής συμφωνίας με ανυπολόγιστες συνέπειες για το μακεδονικό κράτος και τον μακεδονικό λαό.
Ο Μακεδόνας πρόεδρος δεν αποδέχεται τη συμφωνία εις βάρος της μακεδονικής εθνικής ταυτότητας και εις βάρος των συμφερόντων της Δημοκρατίας της Μακεδονίας», αναφέρει η ανακοίνωση του Ivanov.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης