Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Υψηλές» παρουσίες στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2018 - Πιθανή επίσκεψη Merkel στην Κρήτη

«Υψηλές» παρουσίες στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο του 2018 - Πιθανή επίσκεψη Merkel στην Κρήτη
Οι ΗΠΑ είναι η τιμώμενη χώρα της ΔΕΘ και αναμέται ότι θα βρεθεί στην έκθεση ο αντιπρόεδρος M. Pence
Ιδιαίτερα υψηλες θα είναι οι διεθνείς πολιτικές παρουσίες στη ΔΕΘ, σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου Star.
Στο κεντρικό δελτίο ο δημοσιογράφος του καναλιού, Γ. Ευσταθίου, υποστήριξε ότι στις 6 Σαναμένεται στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, στην οποία φέτος είναι τιμώμενη χώρα οι ΗΠΑ,  η υψηλού επιπέδου  αντιπροσωπεία της χώρας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο αντιπρόεδρος M. Pence.
Μάλιστα  ο κ. Pence θα συνοδεύεται από εκπροσώπους επιχειρηματικών κολοσσών, όπως της IBM, της Microsoft, της Coca Cola κ.α. , ενώ δεν αποκλείεται την τελευταία στιγμή να αποφασίσει να έρθει στην  Ελλάδα και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump, συνδυάζοντας  το ταξίδι με την επίσκεψή  του στη στρατηγικής σημασίας για την υπερδύναμη βάση της Σούδας.
Οι υψηλές επισκέψεις δεν σταματούν όμως στις αφίξεις από τις ΗΠΑ, καθώς και η  καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel φέρεται ότι έχει αποφασίσει να παραστεί στην Ελληνο -Γερμανική Συνέλευση που θα διεξαχθεί αργότερα τον Σεπτέμβριο στην Χερσόνησο της Κρήτης.
Στην περίπτωση αυτή θεωρείται βέβαιο ότι στην Ελληνο -Γερμανική Συνέλευση  θα παραστεί και ο κ. Τσίπρας.        

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης