Χρυσή και αργυρή η ΑΧΑ στα Event Awards για την εκδήλωση «ΑΧΑ, Νέα Εμπειρία»

Χρυσή και αργυρή η ΑΧΑ στα Event Awards για την εκδήλωση «ΑΧΑ, Νέα Εμπειρία»
Επιβραβεύθηκε για την πραγματικά ξεχωριστή βιωματική εταιρική εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα για τους συνεργαζόμενους Μεσίτες και Πράκτορες, αναδεικνύοντας την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση.
Στην τελετή απονομής των Event Awards 2018 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 5 Ιουλίου στον Ιππόδρομο Αθηνών, η ΑΧΑ απέσπασε διπλή βράβευση για τη διοργάνωση της εκδήλωσης για Μεσίτες και Πράκτορες.
Συγκεκριμένα, η εταιρία έλαβε χρυσή και αργυρή διάκριση στις κατηγορίες «Experiential Marketing Event - Β2Β» και «Επιχειρηματικά Συνέδρια» αντίστοιχα.  
Στόχος της ΑΧΑ, μέσα από αυτή την εκδήλωση, ήταν να βιώσουν οι προσκεκλημένοι τη «Νέα Εμπειρία», μια εμπειρία που θέλει τον πελάτη να αντιμετωπίζεται ως άνθρωπος και που έχει ως αφετηρία τις δικές τους ανάγκες. Σε αυτό το πλαίσιο, όλη η εκδήλωση υλοποιήθηκε με στόχο να «μεταφέρει» με βιωματικό τρόπο το μήνυμα της ανθρωποκεντρικής προσέγγισης της εταιρίας.
«Σχεδιάσαμε αυτή την εκδήλωση με αφετηρία όσα αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι τη στιγμή της ζημιάς, όταν έχουμε ανάγκη να μας στηρίξουν.
Για εμάς στην ΑΧΑ, αυτή είναι η στιγμή της αλήθειας και γύρω από αυτήν υλοποιούμε μια σειρά από ενέργειες, με στόχο να προσφέρουμε μια «Νέα Εμπειρία» σε όσους μας εμπιστεύονται.
Μέσα από μία θεατρική παράσταση, ξεπεράσαμε την έννοια του πελάτη και επικεντρωθήκαμε στον άνθρωπο, προσπαθώντας να κατανοήσουμε, μαζί με τους συνεργάτες μας, τι χρειάζεται από όλους εμάς για να ζει πιο ήρεμα», είπε η Λένα Πλαΐτη, διευθύντρια Επικοινωνίας της ΑΧΑ Ελλάδας.
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και νιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση γι’ αυτή τη διάκριση.
Καταφέραμε να υλοποιήσουμε με πρωτότυπο τρόπο μια εναλλακτική εκδήλωση, που συνδυάζει το βιωματικό με τη «Νέα Εμπειρία», τη στρατηγική μας κατεύθυνση και τον νέο μας ρόλο ως εταιρία.
Είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, γιατί σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο προσέγγισης των ασφαλιστικών εταιριών προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες και, παράλληλα, αποδεικνύει ότι οι “out of the box” ιδέες οδηγούν στην επιτυχία», δήλωσε ο Δημήτρης Μελεξόπουλος, διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων της ΑΧΑ Ελλάδας.
Τα Event Awards 2018 διοργανώνονται για 3η χρονιά από την Boussias Communications και αποτελούν μια πραγματική γιορτή των events, καθώς σε αυτή συμμετέχουν διοργανωτές και δημιουργοί των σπουδαιότερων εκδηλώσεων της χώρας, αποδεικνύοντας ότι οι εταιρίες συνεχίζουν να επενδύουν στη δημιουργικότητα και τη φαντασία.
Σε αυτά βραβεύονται κάθε χρόνο οι καλύτερες πρακτικές που εφαρμόζονται στο σχεδιασμό, την επικοινωνία, την παραγωγή και την υλοποίηση των θεματικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS