Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Η ARAG προσφέρει προστασία για ξέγνοιαστο καλοκαίρι

tags :
Η ARAG προσφέρει προστασία για ξέγνοιαστο καλοκαίρι
Οι εξειδικευμένοι δικηγόροι της εταιρίας είναι έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε προβλήματα που όλοι τυχαίνει να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια των καλοκαιρινών μας διακοπών.
Σε όλους μας αρέσει το καλοκαίρι… δεν αρέσει σε όλους όμως να παίζει κάποιος σε απόσταση αναπνοής ρακέτες, ενώ κάποιοι άλλοι κάνουν ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα τους.

Έχει τύχει σε πολλούς από εμάς:
- Να μην μας επιτραπεί η είσοδος στη πλαζ/την καφετέρια με το κατοικίδιό μας.
- Να μη μας επιτρέπει ο ιδιοκτήτης του παραλιακού καφέ να στήσουμε την ομπρέλα μας στη «δική του» παραλία.
- Να κλείσουμε πακέτο διακοπών, να προπληρώσουμε και κατά την άφιξή μας να διαπιστώσουμε ότι το ξενοδοχείο πάνω στο κύμα που απεικονίζεται στη διαφημιστική αγγελία δεν έχει καμία σχέση με το ξενοδοχείο μας, να μην υπάρχει κλιματισμός στο δωμάτιο κ.τ.λ.
- Να χάνεται, να υφίσταται φθορά ή και καταστροφή η αποσκευή μας στο πλοίο, στο τρένο, στο λεωφορείο, στο αεροπλάνο.
- Να υποστούμε μικροτραυματισμό κάνοντας θαλάσσιο σπορ με ελαττωματικό εξοπλισμό και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όπου νοικιάσαμε τον εξοπλισμό, να δηλώνει ότι δεν ευθύνεται.
- Να υποστούμε τραυματισμό όταν άλλος κάνει θαλάσσιο σπορ.
... και να αναρωτιόμαστε «τι κάνω τώρα, ποια είναι τα δικαιώματά μου, οι υποχρεώσεις μου και κυρίως ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ;»
Για όλα τα παραπάνω υπάρχει απάντηση από τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ στη Νομική Προστασία, την ARAG και τους εξειδικευμένους δικηγόρους της.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης