Ο Croker απέκτησε από τον Μαρκεσίνη το 9,2% της Quality & Reliability έναντι 504 χιλ. ευρώ

Ο Croker απέκτησε από τον Μαρκεσίνη το 9,2% της Quality & Reliability έναντι 504 χιλ. ευρώ
Ο Croker απέκτησε από τον Μαρκεσίνη το 9,2% της Q&R έναντι 504 χιλ. ευρώ
Ο ελληνοβρετανός Crocker η οικογένεια του οποίου δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών απέκτησε από τον Μαρκεζίνη το 9,2% της Q&R.
Εδώ και καιρό η εισηγμένη αναζητούσε επενδυτές, προκειμένου να ενισχύσει το μετοχικό της κεφάλαιο και μέσω αυτό του διαχειριστή κεφαλαίων Croker, ολοκληρώθηκε  η συναλλαγή.
Όπως έγραφε νωρίτερα το bankingnews.gr, ένα πακέτο άλλαξε όλη την εικόνα της μετοχής της Q&R στη σημερινή (10/7) συνεδρίαση.
Λίγο πριν το κλείσιμο έγινε πακέτο για το 9,2% του μετοχικού κεφαλαίου στα 0,20 ευρώ ανά μετοχή συνολικής αξίας 504 χιλ. ευρώ.
Η μετοχή που μέχρι εκείνη την ώρα κατέγραφε μικρά κέρδη εκτινάχθηκε και γρήγορα βρέθηκε πάνω από το 20% για να κλείσει τελικά στα 0,2690 ευρώ με άνοδο 30% περίπου.
Είχαν προηγηθεί αρκετά call auctions καθώς πολλοί traders άρχισαν να αγοράζουν τη μετοχή βλέποντας αυτό που συνέβαινε.
Στα χρηματιστηριακά γραφεία η σκέψη πολλών πήγε στην Space Hellas καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει στη συγκεκριμένη εταιρεία και η αποτίμηση της εισηγμένης απογειώθηκε.
Σύμφωνα με το μετοχολόγιο αρκετοί είναι οι μέτοχοι που θα μπορούσαν να έχουν το ποσοστό αυτό που πέρασε από το ταμπλό όπως φαίνεται και στον συγκεκριμένο πίνακα.
Κάποια στελέχη της αγοράς αναφέρουν πως και στη χθεσινή (9/7) συνεδρίαση υπήρξε μία μεγάλη εντολή που αύξησε κατακόρυφα τον όγκο στον τίτλο σε σύγκριση με το συνήθη όγκο που πραγματοποιεί.
Να σημειωθεί πως η αποτίμηση είναι στα 7,3 εκατ. ευρώ.
Η καθαρή θέση είναι στα 4,8 εκατ. ευρώ και ο όμιλος είχε τζίρο το 2017 2,5 εκατ. ευρώ και ζημιές 110 χιλ. ευρώ.

 


wwww.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS