Strategic Culture: Οι αμερικανικές βόμβες, γεμίζουν με μετανάστες την Ευρώπη

Strategic Culture: Οι αμερικανικές βόμβες, γεμίζουν με μετανάστες την Ευρώπη
Το συμπέρασμα οι βόμβες των αμερικανών αυξάνουν την προσφυγική κρίση η οποία αποτελεί το μέσο επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων.
Οι αμερικανικές βόμβες, γεμίζουν με μετανάστες την Ευρώπη αναφέρει σε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση του το Strategic Culture Foundation.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ (με τη Γαλλία, Αγγλία και μερικούς άλλους συμμάχους των ΗΠΑ) ρίχνει βόμβες στην Λιβύη, Συρία κ.α. και ταυτόχρονα οι αμερικανοί αρνούνται να δεχθούν οποιονδήποτε από τους πρόσφυγες που οι ίδιοι προκαλούν.
Οι αμερικανικές εταιρίες παραμένουν άθικτες όχι μόνο από τους πρόσφυγες που διαλύουν την ΕΕ αλλά και από τις οικονομικές κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας, του Ιράν και άλλων συμμαχικών κυβερνήσεων.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προβαίνει σε διακηρύξεις όπως "ο Assad πρέπει να φύγει" - αλλά με ποιο δικαίωμα η αμερικανική κυβέρνηση, καθορίζει ποιος θα είναι ο ηγέτης στη Συρία;
Η Συρία ποτέ δεν εισέβαλε στις ΗΠΑ.
Επιπλέον, όλες οι δημοσκοπήσεις, ακόμη και οι δημοσκοπήσεις της δύσης, δείχνουν ότι ο Bashar al-Assad θα μπορούσε εύκολα να κερδίσει ελεύθερες και δίκαιες εκλογές στη Συρία.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι στηρίζει τη δημοκρατία, αλλά κάνει ακριβώς το αντίθετο κάθε φορά που θέλει να απαλλαγεί από μια κυβέρνηση που είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την κυριαρχία της.
Οι αμερικανοί έχουν καταστρέψει ουσιαστικά τα Ηνωμένα Έθνη.
Η αμερικανική κυβέρνηση αρνείται ακόμη να παράσχει αποζημιώσεις στη Συρία για τις βόμβες που έχουν ρίξει ή ακόμη και για την υποστήριξη στους φονταμενταλιστές μουσουλμάνους μισθοφόρους που προσλαμβάνονται από όλο τον κόσμο και αποτελούν «τον στρατό» των ΗΠΑ στην Συρία;
H κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ότι δεν θα υπάρξει αποκατάσταση της ειρήνης στη Συρία, εκτός εάν η Συρία αποδεχθεί να κυβερνάται από «αντάρτες» των οποίων η ηγεσία επιλέγεται στην πραγματικότητα από τον επικεφαλής σύμμαχο του αμερικανικού καθεστώτος, τη οικογένεια φονταμενταλιστών Saud, που ήδη ελέγχει την Σαουδική Αραβία και μαζί με την CIA προσπαθούν ανεπιτυχώς, από το 1949, να ελέγξουν το κοσμικό, μη σεχταριστικό έθνος της Συρίας.
Στην πραγματικότητα, η CIA διέπραξε δύο από τα τρία συριακά πραξικοπήματα που πραγματοποιήθηκαν το 1949.
Οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους χρησιμοποίησαν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα προκειμένου να στρατολογήσουν στη Συρία τους πάνω από 100 χιλ. τζιχάντ από όλο τον κόσμο για να πολεμήσουν για την ανατροπή της κοσμικής κυβέρνησης της Συρίας.
Ακόμα και η λεπτομερής έκθεση του BBC, 13 Δεκεμβρίου 2013, "Οδηγός για τους αντάρτες στην Συρία", κατέστησε σαφές ότι οι «Αντάρτες» ήταν στην πραγματικότητα εξολοκλήρου τζιχάντ και στρατολογούνταν σε μεγάλο βαθμό από το εξωτερικό.
Μια μελέτη ΜΚΟ κατά του Assad που ηγείται ο Tony Blair – πρώην πρωθυπουργός της Συρίας - κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το "60% των σημαντικότερων συριακών ομάδων ανταρτών είναι ισλαμιστές εξτρεμιστές" (όχι μόνο "ισλαμιστές" αλλά "ισλαμιστές εξτρεμιστές") και όμως h Tony-Blair-founded anti-Assad NGO’s εξακολουθεί να υποστηρίζει την ανατροπή του Assad.
Να σημειωθεί ότι ο Blair είχε συμμετάσχει στην καταστροφή του Ιράκ από τις ΗΠΑ.
Η φονταμενταλιστική σουνιτική βασιλική οικογένεια Thani ελέγχει το Κατάρ και υπήρξε ο κορυφαίος διεθνής χρηματοδότης της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, όπως και η Σαουδαραβική φονταμενταλιστική σουνιτική βασιλική οικογένεια Saud, οι οποίοι είναι οι κορυφαίοι χρηματοδότες της Al Qaeda.
Για τους Sauds, πρόκειται για πόλεμο ενάντια στο κέντρο των Σιιτών, στο Ιράν, και όχι μόνο στη Συρία.
Αυτός ο πόλεμος εναντίον της Συρίας ήταν μια συντονισμένη επιχείρηση των ΗΠΑ - Saud - Thani, στην οποία η φονταμενταλιστική ομάδα των Σουνιτών, η Al Qaeda, παρείχε την ηγεσία, αλλά η ισλαμική φονταμενταλιστική Μουσουλμανική Αδελφότητα παρείχε άλλα μέσα.
Όλο αυτό το σύστημα των εμπλεκομένων είχε διεθνή συντονισμό.
Η αμερικανική κυβέρνηση Obama άρχισε να σχεδιάζει αυτή την επιχείρηση, υπό την Hillary Clinton, το 2010.
Η Washington Post ανέφερε στις 17 Απριλίου 2011 από το Wikileaks: «Δεν είναι σαφές εάν το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξακολουθεί να χρηματοδοτεί ομάδες της αντιπολίτευσης της Συρίας, αλλά οι ενδείξεις δείχνουν ότι τα χρήματα διατέθηκαν από την κυβέρνηση Obama τουλάχιστον μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2010.
Στη συνέχεια, το 2013, το συντηρητικό περιοδικό Foreign Policy με τίτλο «Η Επανάσταση της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ενάντια στο καθεστώς της Συρίας» αποκάλυψε τα σχέδια Obama.
O Trump συνεχίζει την εξωτερική πολιτική Obama αλλά με μια ακόμη πιο εχθρική στάση εναντίον του κύριου στόχου της οικογένειας των Sauds στην Σαουδική Αραβία, που είναι το Ιράν. Πάνω απ 'όλα, ο στόχος της αμερικανικής συμμαχίας με την οικογένεια των Sauds ήταν να αποκτήσουν τον έλεγχο της Συρίας.
Η Επιτροπή Υψηλών Διαπραγματεύσεων (η οποία είναι η ομάδα που διαπραγματεύεται κατά της κυβέρνησης του Assad στις συνομιλίες «ειρήνης») και χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ είναι ένας συνασπισμός ομάδων κρούσης στην Συρία που υποστηρίζεται από τη Σαουδική Αραβία.
Η Επιτροπή Υψηλών Διαπραγματεύσεων (HNC) δημιουργήθηκε στη Σαουδική Αραβία το Δεκέμβριο του 2015.
Έτσι, ο πόλεμος στη Συρία ήταν στην πραγματικότητα ο πόλεμος της οικογένειας Sauds για να αποκτήσουν τη Συρία.
Και ξεκίνησε στην πραγματικότητα το 1949, αλλά η αμερικανική υποστήριξη της "Αραβικής Άνοιξης" το 2011 έδωσε στις ΗΠΑ και στους συμμάχους της την ευκαιρία να την κορυφώσουν τελικά.
Παράλληλα ο αμερικανός πρόεδρος Donald Trump ζητά από τις ευρωπαϊκές εταιρείες να διακόψουν εμπορικές σχέσεις με το σιιτικό Ιράν (το οποίο η οικογένεια Saud είναι αποφασισμένη να ελέγξει) και να τερματίσει την συνεργασία με τη Ρωσία.
Σαουδάραβες και αμερικανοί είναι αποφασισμένοι να ελέγξουν την Συρία και το Ιράν.

Οι αμερικανοί ρίχνουν βόμβες η Ευρώπη δέχεται πρόσφυγες

Και η Ευρώπη δέχεται πρόσφυγες όχι μόνο από μέρη όπου οι ΗΠΑ και μερικοί από τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ βομβάρδιζαν πρόσφατα, αλλά ακόμη και από το Κοσσυφοπέδιο, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και άλλα μέρη στα οποία το ΝΑΤΟ βομβάρδισε στο παρελθόν, ακόμα και από την Ουκρανία.
Η Αμερική δεν είναι πραγματικός σύμμαχος της Ευρώπης.
Το Σχέδιο Marshall εξυπηρετούσε τον έλεγχο των αμερικανών στην Ευρώπη τίποτε λιγότερο.
Το Ιράν και η Ρωσία θα πρέπει να είναι οι σύμμαχοι της Ευρώπης - δεν προκάλεσαν κανένα από τα προβλήματα της Ευρώπης.
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες αξιοποίησαν (και πιθανώς εξακολουθούν να παρακολουθούν) τα τηλέφωνα της καγκελαρίου της Γερμανίας και σχεδόν όλου του κόσμου και οι ΗΠΑ είχαν το θράσος να κατηγορήσουν τη Ρωσία για παρέμβαση στις πολιτικές υποθέσεις των ευρωπαϊκών χωρών.
Η Ρωσία είναι η ίδια μια ευρωπαϊκή χώρα, η οποία επιπλέον διασχίζει μεγάλο μέρος της Ασίας, αλλά η Αμερική δεν είναι καθόλου ευρωπαϊκή χώρα και παρ 'όλα θέλει να επιβάλλει στην Ευρώπη να εναντιωθούν στην Ρωσία.
Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν αναρωτιούνται:
Ποιος είναι ο εχθρός της Ευρώπης σε όλα αυτά - ποια είναι η αιτία αυτής της κρίσης των προσφύγων;
 Οι πρόσφυγες σίγουρα δεν ευθύνονται είναι τα θύματα.
Δεν είναι η Ρωσία, και δεν είναι το Ιράν, και δεν είναι η Κίνα.
Είναι η Αμερική - που είναι ο αληθινός εχθρός επειδή η αμερικανική κυβέρνηση δεν αντιπροσωπεύει πλέον τον αμερικανικό λαό.
Οι εισβολές, οι στρατιωτικές κατοχές και τα πραξικοπήματα δεν εξυπηρετούν την αμερικανική κοινωνία, εξυπηρετούν την αριστοκρατία της Αμερικής.
Οι ΗΠΑ δεν είναι πια (αν υπήρξε ποτέ) δημοκρατία.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι τώρα η αριστοκρατία των ΗΠΑ - όχι οι αμερικανοί πολίτες.
Στις 30 Ιουνίου 2018, οι New York Times της αριστοκρατίας των ΗΠΑ επικεντρώθηκαν στη «Βαυαρία: εύπορη, γραφική και θυμωμένη» ανέφεραν «το νέο θυμωμένο κέντρο της Ευρώπης, το τελευταίο πεδίο μάχης για τους λαϊκιστές που είναι πρόθυμοι να ρίξουν την καγκελάριο Angela Merkel της Γερμανίας που στηρίζει την ελεύθερη Ευρώπη.
Η εφημερίδα στοχοποίησε όσους καταδικάζουν τους πολιτικούς της Ευρώπης που προσπαθούν να εξουδετερώσουν την οργή του λαού ενάντια στην πολιτική ανοικτών θυρών της ΕΕ σχετικά τους πρόσφυγες.
Κανείς δεν αναφέρεται γιατί η Συρία βρέθηκε στο αδιέξοδο.
Η Λιβύη ήταν μια παρόμοια περίπτωση, αλλά ήταν φιλική μόνο προς τη Ρωσία, χωρίς τη συμμαχία της με τη Ρωσία, θα είχε πέσεις προ πολλού.
Η αριστοκρατία των ΗΠΑ χρηματοδοτεί μια τεράστια διεθνή εκστρατεία για όλα αυτά.
Πρόκειται για «ανθρωπιστικές» βομβιστικές επιθέσεις προκειμένου να αντικατασταθεί μια «βάρβαρη» κυβέρνηση - αλλά να την αντικαταστήσει με αυτό που θα επέλεγε η οικογένεια Saud.
Όλα τα μεγάλα «ειδησεογραφικά μέσα», στις ΗΠΑ, λαμβάνουν τις «ειδικές» πληροφορίες τους από αυτούς τους προπαγανδιστές που χρηματοδοτούνται από συγκεκριμένα κέντρα.
Αν και οι Sauds, αλλά και η αριστοκρατία του Ισραήλ, είναι κυρίως κατά του Ιράν, η αριστοκρατία των ΗΠΑ έχει εμμονή και στόχο την κατάκτηση της Ρωσίας.
Δεδομένου ότι το Ιράν και η Συρία είναι και οι δύο σύμμαχοι με τη Ρωσία, οι ΗΠΑ προσπαθούν να ανατρέψουν τις κυβερνήσεις των συμμάχων της Ρωσία.
Ο Craig Murray, ένας μεγάλος ιστορικός του κόσμου, ο πρώην πρεσβευτής του Ηνωμένου Βασιλείου (αλλά πολύ ειλικρινής για να παραμείνει στην θέση του), δήλωσε πρόσφατα: Όχι Trump, όχι Clinton, όχι ΝΑΤΟ:
«Η καταστροφή της υποδομής της Λιβύης,  η Μεσογειακή κρίση των μεταναστών, η οποία έχει δηλητηριάσει την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ακόμη και η αμερικανική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι έχει καταστρέψει το Αφγανιστάν.
Παρά το γεγονός ότι ο ΟΗΕ χαρακτηρίζει ως τρομοκρατική οργάνωση, την Nusra (το κύριο όνομα της Αλ Κάιντα στη Συρία) μάχεται παράλληλα με το «Νότιο Μέτωπο», μια ομάδα 54 αντιπολιτευόμενων πολιτοφυλακών που χρηματοδοτήθηκαν και διοικούνταν από ένα πρώην στρατιωτικό των ΗΠΑ.
Οι ΗΠΑ όμως δεν έχουν ούτε μια φορά επιτεθεί εναντίον της Nusra αλλά σταθερά μόνο κατά του Assad στην Συρία.
Οι πόλεμοι, που ωθούν τους πρόσφυγες της Μέσης Ανατολής (και της Ουκρανίας) στην ΕΕ, είναι αριστοκρατικές συγκρούσεις που αντανακλούν αγώνες των αριστοκρατικών οικογενειών για να κυριαρχήσουν.
Οι κερδοσκόποι των δισεκατομμυρίων και οι πράκτορές τους, πρέπει να είναι οι στόχοι της Ευρώπης - όχι η Ρωσία και το Ιράν. Το ΝΑΤΟ πρέπει να τελειώσει τώρα.
Η Ευρώπη πρέπει να ελευθερωθεί, επιτέλους, από το μόνιμο πόλεμο της Αμερικής με τον κόσμο.
Για τους Ευρωπαίους, οι οποίοι είναι τα έμμεσα θύματα, κατηγορούν τους πρόσφυγες, οι οποίοι είναι τα άμεσα θύματα, ο στόχος είναι αλλού.
Το συμπέρασμα οι βόμβες των αμερικανών αυξάνουν την προσφυγική κρίση η οποία αποτελεί το μέσο επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS