Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βουκουρέστι - Μέχρι το τέλος του 2018 θα γκαινιάσει 3 νέα καταστήματα στη Ρουμανία

tags :
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βουκουρέστι - Μέχρι το τέλος του 2018 θα γκαινιάσει 3 νέα καταστήματα στη Ρουμανία
Νέο κατάστημα Γρηγόρης στο Βουκουρέστι - Μέχρι το τέλος του 2018 θα γκαινιάσει 3 νέα καταστήματα στη Ρουμανία
Ο Γρηγόρης εγκαινιάζει το νέο καταστημά του στη βόρεια περιοχή του Βουκουρεστίου.
Το κατάστημα, που έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις αρχές Ιουλίου, προσφέρει σε όλους τους πελάτες του τον αγαπημένο καφέ, τα ροφήματα, τους χυμούς και τις ποιοτικές γεύσεις του Γρηγόρη.
Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, οι Ρουμάνοι από τις πρώτες ημέρες δείχνουν να έχουν αγκαλιάσει τον Γρηγόρη με ιδιαίτερη αγάπη στις πίτες από ελληνικές πρώτες ύλες, στη χωριάτικη ελληνική σαλάτα, στα επιδόρπια γιαουρτιού & στους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ μεγάλη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες Espresso freddo και cappuccino freddo.
Το άνοιγμα του καταστήματος στο Βουκουρέστι, είναι μέρος της στρατηγικής της εταιρίας να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ανατολική Ευρώπη.
Μέχρι το τέλος του 2018, ο Γρηγόρης σκοπεύει να εγκαινιάσει 3 νέα καταστήματα στη Ρουμανία.
«Κατά τα τελευταία χρόνια, ο Γρηγόρης σημειώνει ανοδική πορεία, εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά franchises στον κλάδο του καφέ και του φαγητού.
Η ανάπτυξη της επιχείρησής μας στο εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και πιστεύουμε ότι η Ρουμανία προσφέρει το κατάλληλο πλαίσιο για την ανάπτυξη του ομίλου στα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη.
Το κατάστημα στο Βουκουρέστι είναι το πρώτο βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής μας επέκτασης τα επόμενα χρόνια», δηλώνει ο Βλάσης Γεωργάτος, Διευθύνων Σύμβουλος του Γρηγόρη.
«Ακολουθώντας το ίδιο μοντέλο franchise που εφαρμόζεται στην Ελλάδα, η ομάδα στοχεύει στην επέκταση του δικτύου της στη Ρουμανία.
Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει 80 καταστήματα στη Ρουμανία τα επόμενα 5 χρόνια », δήλωσε ο Γιώργος Μακρίδης, CEO της Green Break SRL, της εταιρείας που διαχειρίζεται το σήμα του Γρηγόρη στην Ρουμανία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τα σημερινά δεδομένα ο Γρηγόρης, με 330 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Μπαχάμες και Ρουμανία είναι η 9η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και φαγητού στην Ευρώπη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης