Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Νέο ξεκίνημα για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

tags :
Νέο ξεκίνημα για την ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
Έχοντας πίσω της μία μεγάλη ιστορία αξιόπιστης παρουσίας με έμφαση στην ασφάλιση μεγάλων κινδύνων, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική διευρύνει την γκάμα των προϊόντων της σε νέους τομείς και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποίησε στο ολοκαίνουργιο εκπαιδευτικό της κέντρο η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, κ. Νίκος Μακρόπουλος, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για μία δυναμική επανεκκίνηση με νέα προϊόντα και νέα στρατηγική.
Στον τομέα της υγείας, η ΕΥΡΩΠΗ επεκτείνει τις δραστηριότητές της και στον τομέα της δευτεροβάθμιας περίθαλψης με το πρόγραμμα «Me and my family», ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό προϊόν με χαμηλό κόστος και μεγάλο εύρος παροχών, που προσφέρει κάλυψη πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης για όλη την οικογένεια σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής, αλλά και άλλα γνωστά νοσηλευτήρια και διαγνωστικά κέντρα (Ερρίκος Ντυνάν, Mediterraneo, Ιατρόπολις, Euromedica κ.λπ.).
Στον κλάδο αυτοκινήτου, η εταιρία εγκαινιάζει μία νέα πολιτική με αυστηρό underwriting και παραμετροποιημένη τιμολόγηση, η οποία ήδη από το πρώτο τρίμηνο του 2018 εμφανίζει θετικά αποτελέσματα.
«Θα αναπτύξουμε την ασφάλιση αυτοκινήτου με τον δικό μας τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μακρόπουλος.
Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον κλάδο επαγγελματικής αστικής ευθύνης, με εξειδικευμένα προγράμματα για δικηγόρους, λογιστές, αρχιτέκτονες/μηχανικούς, υδραυλικούς/ηλεκτρολόγους, φαρμακεία, κομμωτήρια κ.λπ.
Παράλληλα η ΕΥΡΩΠΗ δημιούργησε προϊόντα όπως το «EuroInsurance BnB» για την κάλυψη κατοικιών που εντάσσονται στο ιδιαίτερα δημοφιλές πλέον σύστημα ενοικίασης, αλλά και τα ασφαλιστικά προγράμματα «Erasmus» και «Internship together» για την κάλυψη φοιτητών ή διδασκόντων που μετακινούνται για επιμόρφωση.
Τέλος, η εταιρία θα μπει δυναμικά και στον χώρο των επενδύσεων, με τη δημιουργία δικού της αμοιβαίου κεφαλαίου με έδρα το Λουξεμβούργο.
Στην εκδήλωση τον κ. Μακρόπουλο πλαισίωσαν τα στελέχη της εταιρίας κ.κ. Ειρήνη Τριανταφύλλου Δ/ντρια Κλάδου Υγείας και Ατυχημάτων και Δήμητρα Τσακνιά Μέλος του Δ.Σ., οι οποίες παρουσίασαν αναλυτικά τα νέα προϊόντα της ΕΥΡΩΠΗ, καθώς και ο κ. Σπύρος Παπαδόπουλος, Δ/ντής Πληροφορικής, ο οποίος αναφέρθηκε στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εταιρίας.
Όπως ανακοίνωσε ο κ. Μακρόπουλος, το νέο αυτό ξεκίνημα της ΕΥΡΩΠΗ θα «ακουστεί» έντονα το ερχόμενο φθινόπωρο, με εκτεταμένη διαφημιστική καμπάνια τόσο στην τηλεόραση όσο και στα social media, αλλά και με πολλές ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Αναφερόμενος στις συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, ο κ. Μακρόπουλος σχολίασε τις μεγάλες αλλαγές που έχει επιφέρει το νέο κανονιστικό πλαίσιο (Solvency II, IDD, GDPR), αλλά και την επανάσταση που διαμορφώνουν οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον κλάδο αυτοκινήτου, όπου πλέον τα ασφάλιστρα έχουν «κατρακυλήσει σε πτωχευτικά επίπεδα» και το μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο.
Η ΕΥΡΩΠΗ, σταθερά κερδοφόρος, με υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, προσαρμόζεται πλήρως στις νέες συνθήκες, αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες της ψηφιοποίησης και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης