Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Grego (QCM): Κραυγαλέα απάτη η περίπτωση της FF - Δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση στο Χ.Α.

tags :
Grego (QCM): Κραυγαλέα απάτη η περίπτωση της FF - Δεν υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση στο Χ.Α.
Grego (QCM): Κραυγαλέα απάτη η περίπτωση της Folli Follie - Δε φαίνεται να υπάρχει άλλη τέτοια περίπτωση στο Χ.Α.
Την εκτίμηση ότι δεν φαίνεται να υπάρχει μια νέα "Folli Follie" στο ελληνικό χρηματιστήριο εξέρασε σε διαδικτυακή συνομιλία του με τον α’ αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Επενδυτών & Διαδικτύου (ΣΕΔ) Βαγγέλη Νταγκουνάκη, ο επικεφαλής του fund Quintessential Capital Management (QCM) Gabriel Grego, το fund του οποίου στις 4 Μαΐου 2018 είχε δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση κόλαφος για την Folli Follie που έφερε τα πάνω κάτω στην εισηγμένη.
Ο κ. Grego ανέφερε ότι δεν ανακάλυψε καμία περίπτωση "δεν βρήκα καμία άλλη τόσο κραυγαλέα περίπτωση εταιρίας όσο εκείνη της FF.
Δεν βρήκα καμία περίπτωση που να "φωνάζει” την ύπαρξη στοιχείων - απάτη έναντι των επενδυτών" ανέφερε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το fund να επενδύσει εκ νέου στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά τόνισε ότι όσοι επιθυμούν να προχωρήσουν σε μία τέτοια κίνηση θα πρέπει να εξετάσουν πολύ καλά την κατάσταση των εταιριών και όχι να στηριχθούν σε φήμες για τη μετοχή.
Υποστήριξε ότι  παροχή μερίσματος από μία εταιρεία είναι ύψιστης σημασίας για το fund, καθώς αυτό αποτελεί ένδειξη και του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει μία εταιρεία τους μετόχους της αλλά και τα επιπλέον μετρητά που έχει στη διάθεσή της.
Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ελληνική οικονομία, υποστηρίζοντας ότι ανοίγονται καλύτεροι ορίζοντες για τη χώρα.
Υπογράμμισε ότι κατανοεί την πίκρα κάποιων ανθρώπων από τις κινήσεις του QCM, αλλά προσέθεσε ότι η απόφασή του να στρέψει την προσοχή προς την FF, οδήγησε στην αποκάλυψη σημαντικών στοιχείων, τα οποία βοήθησαν αρκετούς επενδυτές να «γλιτώσουν» έγκαιρα.

Μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ τη συνέντευξη του κ. Grego.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης