Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αθηνά ΑΤΕ: Τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. αποφάσισε η Έκτακτη Γ.Σ.

Αθηνά ΑΤΕ: Τη διαγραφή των μετοχών από το Χ.Α. αποφάσισε η Έκτακτη Γ.Σ.
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η αυτόκλητη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αθηνά ΑΤΕ
Τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών αποφάσισε η χθεσινή (12/7/2018) αυτόκλητη Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Αθηνά ΑΤΕ.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, γνωστοποιείται ότι στις 12.07.2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 πμ, πραγματοποιήθηκε καθολική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Αθηνά Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία», στα γραφεία της έδρας της στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 16.
Ειδικότερα, στη Γενική Συνέλευση παρέστη δια του νομίμου εκπροσώπου της η J&P-ΑΒΑΞ ΑΕ, μοναδική μέτοχος της εταιρείας, εκπροσωπώντας 113.465.290 μετοχές με ισάριθμα δικαιώματα ψήφου, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 100% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.
Κατά την άνω συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση συζήτησε και έλαβε την κάτωθι απόφαση επί του μοναδικού θέματος ημερήσιας διάταξης:
Αποφάσισε παμψηφεί τη διαγραφή των μετοχών της Εταιρείας από το Χρηματιστήριο Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης