Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Αθήνα η Αμερικανίδα ΥΦΕΞ με σκοπό την ενίσχυση επιχειρηματικών και οικονομικών δεσμών

Στην Αθήνα η Αμερικανίδα ΥΦΕΞ με σκοπό την ενίσχυση επιχειρηματικών και οικονομικών δεσμών
Η Singh θα συζητήσει με τους Έλληνες ομολόγους της τις οικονομικές προτεραιότητες των ΗΠΑ και θα διερευνήσει τρόπους για την οικοδόμηση οικονομικής ανθεκτικότητας
Την ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων με την Ελλάδα θα συζητήσει η Αμερικανίδα υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδια για οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις, Manisha Singh, σε προγραμματισμένες επαφές με κυβερνητικούς αξιωματούχους στην Αθήνα.
Η Αμερικανίδα υφυπουργός θα ταξιδέψει σε Ελλάδα, Τουρκία και Καζακστάν ενώ στην Αθήνα θα συναντηθεί και με εκπροσώπους της γυναικείας επιχειρηματικής κοινότητας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, η κ. Singh θα συζητήσει με τους Έλληνες ομολόγους της θέματα που σχετίζονται με τις οικονομικές προτεραιότητες των ΗΠΑ και θα διερευνήσει παράλληλα τρόπους για την οικοδόμηση οικονομικής ανθεκτικότητας (economic resilience).
Παρόμοιος είναι ο στόχος του ταξιδιού της και στην Τουρκία, όπου θα συζητήσει τρόπους για την ενίσχυση των επιχειρηματικών και εμπορικών δεσμών ανάμεσα στις δύο χώρες και θα ολοκληρώσει την περιοδεία της στο Καζακστάν πριν επιστρέψει πίσω στην Ουάσινγκτον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης