Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Το βέτο της Γερμανίας είναι καμπανάκι στην κυβέρνηση Τσίπρα ότι παραμένουμε σε εποπτεία

Θεοδωράκης (Ποτάμι): Το βέτο της Γερμανίας είναι καμπανάκι στην κυβέρνηση Τσίπρα ότι παραμένουμε σε εποπτεία
Το Ποτάμι έχει καθαρές θέσεις για όλους αυτούς που απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθονται από τη ΝΔ και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα
«Το βέτο της Γερμανίας για τα 28 εκ του ΦΠΑ στα νησιά είναι ένα καμπανάκι για την κυβέρνηση Τσίπρα ότι η χώρα θα συνεχίσει να είναι σε αυστηρή εποπτεία για τα επόμενα 4 χρόνια» υπογραμμίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ υπογράμμισε πως «αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παρά τα όσα υπόσχονται τα κόμματα της κυβέρνησης».
«Δυστυχώς θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε πολύ ακριβά τον τυχοδιωκτισμό, την ασυνεννοησία και τελικά την ανικανότητα « τόνισε λέγοντας ότι «οι νέοι, οι γυναίκες, οι παραγωγικές τάξεις θέλουν απαντήσεις και όχι κραυγές. Και το Ποτάμι έχει απαντήσεις παρά τα στραβά μας».
«Το Ποτάμι έχει καθαρές θέσεις για όλους αυτούς που απογοητεύθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν πείθονται από τη ΝΔ και δεν θέλουν να πάνε στα άκρα. Το Ποτάμι που δεν κυβέρνησε, αλλά και το Ποτάμι που δεν κάνει εκπτώσεις για να κερδίσει κάποιες εύκολες ψήφους» τόνισε.
Ερωτηθείς τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισημαίνει ότι αυτό που έχει προτεραιότητα για τη χώρα είναι οι συμμαχίες "πάνω από προγράμματα όμως και όχι πάνω από καρέκλες". Και παραπέμπει στις επεξεργασμένες θέσεις που θέτει το Ποτάμι σε επτά βασικούς τομείς. Την παραγωγή, την παιδεία, το δημόσιο, τις ελευθερίες, το περιβάλλον, τις τεχνολογίες, τα γεωστρατηγικά.
"Αυτά θα καθορίσουν τη συμμετοχή μας ή όχι σε μια κυβέρνηση" λέει χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά στη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ότι θα φέρει τον χειμώνα στη Βουλή ρύθμιση για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, που εξασφάλισε στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνει ότι "στερήσαμε από 400.000 ανθρώπους που έφυγαν τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα να ζουν και να δουλεύουν στη χώρα τους". "Δεν μπορούμε να τους στερούμε και το δικαίωμα να ψηφίζουν, επειδή κάποιοι φοβούνται την ετυμηγορία τους. Εμείς την θέλουμε. Και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους" αναφέρει χαρακτηριστικά και εκφράζει την επιφύλαξή του, καθώς όπως λέει: "Περιμένω να δω αν αυτή τη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τη δέσμευσή του".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης