Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το φθινόπωρο τριμερή υπουργική διάσκεψη Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας για θέματα περιβάλλοντος

Το φθινόπωρο τριμερή υπουργική διάσκεψη Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας για θέματα περιβάλλοντος
Τις προετοιμασίες για την τριμερή υπουργική σύνοδο για τα θέματα περιβάλλοντος, χαιρέτησαν με ικανοποίηση η Αιγύπτια υπουργός και ο Κύπριος Πρέσβης
Τις βάσεις για την ενδυνάμωση της συνεργασίας της Κύπρου και της Αιγύπτου, από κοινού με την Ελλάδα, και στον τομέα του περιβάλλοντος, έβαλαν η αρμόδια υπουργός της Αιγύπτου Δρ Γιασμίν Φουάντα και ο πρέσβης της Κύπρου στο Κάιρο Χάρης Μορίτσης, κατά τη συνάντησή τους.
Οι δυο πλευρές έκαναν το πρώτο βήμα για την επικείμενη το φθινόπωρο τριμερή υπουργική συνάντηση συνεργασίας Κύπρου, Αιγύπτου και Ελλάδας σε θέματα περιβάλλοντος.
Μάλιστα, τις προετοιμασίες για την τριμερή υπουργική σύνοδο για τα θέματα περιβάλλοντος, χαιρέτησαν με ικανοποίηση η Αιγύπτια υπουργός και ο Κύπριος Πρέσβης.
Σημειώνεται ότι η Κύπρος ενδιαφέρεται να συνδέσει τη συνεργασία της με την Αίγυπτο σε θέματα περιβάλλοντος και μέσα από την περιβαλλοντική εκπαίδευση, κάτι που αναμένεται να συζητήσει ο υπουργός Παιδείας της Κύπρου, Κ. Χαμπιαούρης, κατά την επίσκεψή του στο Κάιρο περί τα τέλη του μήνα, με τους Αιγυπτίους υπουργούς Παιδείας και Περιβάλλοντος.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης