Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Νομίζετε ότι με αποκλεισμούς θα χτυπήσετε την Χρυσή Αυγή;

Μιχαλολιάκος: Νομίζετε ότι με αποκλεισμούς θα χτυπήσετε την Χρυσή Αυγή;
Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ - ΠΕΜΠΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018
Συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών είχε η Βουλή την περασμένη Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018.
Αντικείμενο η οικονομία.
Το πρώτο που τόνισα είναι το γιατί η Ν.Δ. ζήτησε αυτή την συνεδρίαση, όταν δεν δεσμεύεται ότι θα καταργήσει τα επαχθή αντιλαϊκά μέτρα του μνημονίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Μοιραία στη συζήτηση ήλθε και το “μακεδονικό”, όπου για μια ακόμη φορά παρουσίασε την ξεκάθαρη εθνική θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Κατήγγειλα επίσης τον αποκλεισμό της τρίτης πολιτικής δυνάμεως της χώρας από άπαντες του ψευτοδημοκράτες του κοινοβουλίου.
Η ομιλία μου δεν δημοσιεύθηκε φυσικά σε καμία εφημερίδα και δεν παρουσιάστηκε, ούτε καν απόσπασμα, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Από την ομιλία αυτή και τα παρακάτω:
Συγχαρητήρια από Μοσκοβισί στην ΝΔ
“Από τα λεγόμενα του κ. Μητσοτάκη, θα σταθώ, επίσης, και θα επισημάνω πως όταν ομιλούσε περί συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής, ξέχασε ότι μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία ψήφισε το νόμο για το τζαμί, μαζί με τη Νέα Δημοκρατία ψήφισε το τρίτο μνημόνιο. Και για του λόγου το αληθές, μόλις χθες ήταν εδώ ο Γάλλος, «πρώτης γενιάς», Μοσκοβισί, ο οποίος απευθυνόμενος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν ήταν εκεί το καλοκαίρι του 2015 για να ψηφίσει, για να στηρίξει, δεν θα ήμασταν σήμερα σε αυτό το καλό σημείο».
Αυτό, το λέω προς όλους αυτούς της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι κατακρίνουν την Κυβέρνηση. Σε αυτό το «καλό σημείο» είναι γιατί ψήφισαν και αυτοί το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφέρθηκε εκτενώς ο κ. Μητσοτάκης στο θέμα το Μακεδονικό, στο οποίο θα αναφερθώ και εγώ και είπε την εξής χαρακτηριστική φράση: «Η συμφωνία παράγει τετελεσμένα». Για όσους γνωρίζουν ελληνικά η λέξη «τετελεσμένα» είναι μετοχή του παρακειμένου και σημαίνει πως ό,τι υπογράψει η Κυβέρνηση αυτή του ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να αλλάξει. Αυτό παραδέχεται ο κ. Μητσοτάκης. Προς τι, λοιπόν, όλη αυτή η κριτική;
Και σε ό,τι αφορά τις μειώσεις των συντάξεων και του αφορολογήτου είπε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, το εξής: «Ελάτε να ψηφίσουμε μαζί ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις».
Και ερωτώ εγώ: Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ ψηφίσουν να κοπούν οι συντάξεις, όπως έχουν ψηφίσει, τι θα κάνει ο Μητσοτάκης εάν γίνει κυβέρνηση. Θα το αλλάξει; Δεσμεύεται για αυτό; Όχι, βέβαια.”
 
“Υπηρετείτε τον ξένο παράγοντα και το μεγάλο κεφάλαιο και απέναντί σας είναι μια δύναμη εθνική, η Χρυσή Αυγή”
 
“ … Σε ό,τι αφορά τον Ούγγρο πολιτικό ηγέτη Όρμπαν και τον σφοδρό αγώνα που δίνει για την προστασία των εθνικών τους συνόρων, παραλλήλισε ο κ. Τσίπρας τον Μητσοτάκη με τον Όρμπαν και αυτός είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με τον Όρμπαν. Συμφωνούμε απολύτως. Δεν έχει οποιαδήποτε σχέση, γιατί επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας -και ήταν πολλά χρόνια- ήταν, επίσης, ανοιχτά τα σύνορα για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες.
Και επειδή η λέξη «λαθρομετανάστες» δημιούργησε κι ένα πρόβλημα τελευταία στην Κυβέρνηση, σε σημείο που ανάγκασε το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης να αλλάξει μια εγκύκλιο κατόπιν ενστάσεως δώδεκα Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καλώ άπαντες να ανοίξουν το μεγάλο Ετυμολογικό Λεξικό της Νεοελληνικής γλώσσας του Γεωργίου Μπαμπινιώτη στην σελίδα 754, όπου υπάρχει εκεί η λέξη «λαθρομετανάστης».
Βεβαίως, σε ό,τι αφορά τη σημερινή συνεδρίαση θα ήθελα να εκφράσω μια μεγάλη απορία. Η απορία μου αυτή έχει να κάνει για ποιο λόγο ζήτησε ο κ. Μητσοτάκης αυτή τη συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως.
Έχει σκοπό να αλλάξει κάτι σημαντικό στην οικονομία; Έχει σκοπό να σταθεί ενάντια στα μνημόνια; Ούτε το είπε ούτε το ισχυρίζεται.
Θα ήθελα, επίσης, να καταγγείλω, ότι είναι η δεύτερη φορά κατά την οποία -και αυτό συνέβη πριν λίγες ημέρες- αποφασίστηκε με τρόπο αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό ο αποκλεισμός της Χρυσής Αυγής -στο σύνολό της- από τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας. Η ομόφωνη αυτή στάση κατά της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι όλοι σε αυτήν εδώ την Αίθουσα, όλα τα κόμματα -και αυτό το μαρτυρούν και τα άδεια έδρανα που υπάρχουν σε αυτήν εδώ την Αίθουσα- είστε το κόμμα των πολιτικών κομμάτων που εξυπηρετείτε τον ξένο παράγοντα και το μεγάλο κεφάλαιο και απέναντί σας είναι μια δύναμη εθνική, η Χρυσή Αυγή.
 
Νομίζετε ότι με αποκλεισμούς θα χτυπήσετε τη Χρυσή Αυγή; Κάνετε λάθος. Την κάνετε περισσότερο δυνατή.”
 
“Η Χρυσή Αυγή επιμένει: Δημοψήφισμα!”
 
“Θέλω να καταγγείλω την αριστερή χούντα που ποδηγετεί την κοινή γνώμη στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, έχοντας απέναντί της μια ψευτοδεξιά που σύρεται κατά περίσταση και υπηρετεί την αριστερά και λέει ότι σέβεται και τιμά τους αγώνες της, μια αριστερή χούντα που βλέπει παντού φασίστες και ναζιστές και τους βλέπει και τώρα πίσω από τις αυθόρμητες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας του λαού για τη Συνθήκη των Πρεσπών.
Κάνετε λάθος.
Είναι ο λαός, ο παντοδύναμος λαός που τρέμετε εσείς οι «δημοφιλείς», εντός πολλών εισαγωγικών. Για τον λόγο αυτόν δεν κάνετε και το αυτονόητο που γίνεται στα Σκόπια.
Δεν κάνετε ένα δημοψήφισμα για να δούμε εάν θέλει ο ελληνικός λαός τη Συμφωνία των Πρεσπών ή όχι.
Η Χρυσή Αυγή επιμένει: Δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του, για το ιστορικό αυτό θέμα.
Γιατί η Μακεδονία -εμείς θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς- είναι μία και είναι Ελληνική!”
Είστε … δημοφιλείς(!) και για τον λόγο αυτόν για να πάτε στη Λέσβο, την οποία έχετε ρημάξει με το προσφυγικό κύμα και με τους λαθρομετανάστες, χρειάζεστε δεκάδες διμοιρίες των ΜΑΤ.
Το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη.
Αποκλείετε την πόλη.
Χθες η Θεσσαλονίκη θύμιζε κυριολεκτικά κατεχόμενη πόλη.
Όμως, εις ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ασφαλώς και τίθεται θέμα εάν είναι έγκυρη, από την στιγμή κατά την οποία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν αντίθετη άποψη.
Δεν έχετε την κυβερνητική πλειοψηφία.
Εις ό,τι αφορά, δε, το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας, το οποίο κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία, είχε προβλήματα και μάλιστα σημαντικά και ίσως και εκ του πονηρού. Συγκεκριμένα, στην πρόταση δυσπιστίας δώσατε το περιθώριο στους Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να διαφύγουν, υπερψηφίζοντας την πρόταση της Κυβερνήσεως, καταψηφίζοντας, δηλαδή, την πρόταση δυσπιστίας.
Γιατί;
Διότι δεν είχατε στην πρότασή σας ένα και μοναδικό θέμα, το θέμα της Μακεδονίας. Βάλατε και άλλα και την αδυνατήσατε.
Έτσι δώσατε διέξοδο να υπερψηφίσουν την πρόταση δυσπιστίας οι Βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ενώ αν είχε ένα και μοναδικό θέμα, το θέμα της Μακεδονίας, δεν θα είχαν αυτήν τη δυνατότητα.
Επιπλέον, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας - και θα σας διαβάσω αυτολεξεί τι λέει στο θέμα αυτό- αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μια επιζήμια Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα. Αναγνωρίζει δήθεν μακεδονική εθνότητα και γλώσσα για τους βόρειους γείτονές μας. Πρόκειται για μείζονα εθνική υποχώρηση που δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».
Ακούσατε, μήπως, καμμία λέξη για το θέμα του ονόματος;
Ακούσατε στην πρόταση δυσπιστίας της Νέας Δημοκρατίας να γίνεται αναφορά ότι η παραχώρηση του όρου «Μακεδονία» είναι απαράδεκτη;
 Όχι!”
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης