Τελευταία Νέα
Πολιτική

Anadolu: Ελεύθεροι αφέθηκαν τα τρία μέλη τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη

Anadolu: Ελεύθεροι αφέθηκαν τα τρία μέλη τουρκικού τηλεοπτικού συνεργείου που συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη
Οι 3 τούρκοι συνελήφθησαν όταν έκαναν δοκιμαστική μετάδοση κοντά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης για τη συμπλήρωση δύο ετών από το αποτυχημένο πραξικόπημα
Τρία μέλη του συνεργείου του τουρκικού καναλιού TRT συνελήφθησαν κοντά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης χθες Σάββατο, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, πρόκειται για τον δημοσιογράφος Fatih Sabuncu, τον εικονολήπτης Ufuk Karagul και τον οδηγός τους Metin Talu οι οποίοι συνελήφθησαν όταν έκαναν δοκιμαστική μετάδοση κοντά στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο των ρεπορτάζ για τη συμπλήρωση δύο ετών από την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος το 2016.
Όπως σημειώνει το πρακτορείο, οι τρεις Τούρκοι αφέθηκαν ελεύθεροι 3,5 ώρες αργότερα.
Ο Sabuncu σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η σύλληψή τους έγινε αναίτια και ότι κρατήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα χωρίς να ανακριθούν για κάτι.
«Έχω δουλέψει σε αρκετές χώρες αλλά δεν έχω δει ποτέ τέτοια συμπεριφορά ακόμα και στις χώρες που υπάρχουν οι χειρότερες συμπεριφορές» σημειώνει ο ίδιος δηλώνοντας σοκαρισμένος από όσα έζησε σε μια ευρωπαϊκή χώρα.

Τούρκοι δημοσιογράφοι συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης