Τελευταία Νέα
Πολιτική

Φλαμπουράρης (Υπ. Επικρατείας): Η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τους ΑΝΕΛ

tags :
Φλαμπουράρης (Υπ. Επικρατείας): Η Συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει από τη Βουλή και χωρίς τους ΑΝΕΛ
Υπάρχουν κι άλλες πολιτικές δυνάμεις που έχουν δηλώσει πως θα την υπερψηφίσουν
Την πεποίθηση το ότι «η Ελλάδα στις 20 Αυγούστου βγαίνει από τα μνημόνια» εξέφρασε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης προσθέτοντας ωστόσο οτι «έχουμε δεσμεύσεις που έρχονται από το παρελθόν και συνεχίζονται και στο μέλλον, τις οποίες θα πρέπει να υλοποιήσουμε».
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο κ Φλαμπουράρης υπογράμμισε πως «η κυβέρνηση έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που υπάρχει και μέσω αναδιανομών των πλεονασμάτων οι άνθρωποι και οι γενιές που επλήγησαν περισσότερο από τα μνημόνια θα βρεθούν σε σαφώς καλύτερη θέση. Την καλύτερη δε διανομή των πλεονασμάτων, θα τη διαπραγματευτούμε κυρίως με τους εαυτούς μας και στη συνέχεια με το ευρωπαϊκό σύστημα».
Αναφερόμενος στην εξωτερική πολιτική επεσήμανε πως ασκείται πάντα από τον πρωθυπουργό σε συνεννόηση με τον αρμόδιο υπουργό Νίκο Κοτζιά, ενώ ειδικότερα για τη συμφωνία των Πρεσπών επισήμανε ότι «θα περάσει από την Ελληνική Βουλή με περισσότερες από 151 ψήφους, ακόμη και χωρίς τη συνδρομή των ΑΝΕΛ», αφού ούτως ή άλλως «υπάρχουν κι άλλες πολιτικές δυνάμεις που έχουν δηλώσει πως θα την υπερψηφίσουν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης