Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Παραίτηση υφυπουργού της May μετά την αποκάλυψη ότι έστειλε 2.000 ερωτικά μηνύματα σε δύο νεαρές

Βρετανία: Παραίτηση υφυπουργού της May μετά την αποκάλυψη ότι έστειλε 2.000 ερωτικά μηνύματα σε δύο νεαρές
Eπιβεβαιώθηκε από το υπουργείο ότι ο 47χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε «για προσωπικούς λόγους»
Την παραίτησή του υπέβαλε o υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, Andrew Griffiths, από την κυβέρνηση της Τ. May, μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Sunday Mirror ότι έστειλε 2.000 ερωτικά μηνύματα  σε δύο νεαρές γυναίκες σε διάστημα τριών εβδομάδων.
Ήδη, επιβεβαιώθηκε από το υπουργείο ότι ο 47χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε «για προσωπικούς λόγους».
Σύμφωνα με όσα έφερε στο φως της δημοσιότητας η κυριακάτικη εφημερίδα, ο 48χρονος Andrew Griffiths, αν και είναι παντρεμένος, έστειλε σχεδόν 2.000 μηνύματα μέσα σε τρεις εβδομάδες σε μια 28χρονη σερβιτόρα και μια φίλη της, με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα, τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές συνευρέσεις τους.
Ο Andrew Griffiths πλήρωσε εκατοντάδες λίρες στις δύο νεαρές για να του στείλουν ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο και σε ένα από τα μηνύματά του υποστήριζε ότι «το δικαιούταν» μετά την πολύωρη εργασία του στο κοινοβούλιο.
Ωστόσο, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι ντρέπεται βαθύτατα για τη συμπεριφορά του «που βύθισε σε ανείπωτη απελπισία τη σύζυγο και την οικογένειά μου, στην οποία χρωστώ τα πάντα», παραδέχτηκε ότι έφερε σε αμηχανία την πρωθυπουργό και την κυβέρνηση, ενώ σημείωσε ότι υπέβαλε την παραίτησή του  την Παρασκευή, προσθέτοντας «δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για τη συμπεριφορά μου. Θα ζητήσω τη βοήθεια ειδικού για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης