Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε θέση εκλογικής μάχης η ΝΔ – Συνεδριάζει στις 18/7 η Πολιτική Επιτροπή – Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη

Σε θέση εκλογικής μάχης η ΝΔ – Συνεδριάζει στις 18/7 η Πολιτική Επιτροπή – Περιοδεία Μητσοτάκη στην Κρήτη
Στόχος του προέδρου της ΝΔ να αποδομήσει το κυβερνητικό αφήγημα και να παρουσιάσει την πρόταση της ΝΔ
Σε θέση εκλογικής μάχης βρίσκεται η ΝΔ, η οποία δεν απορρίπτει ακόμα και το σενάριο ενός αιφνιδιασμού από την κυβέρνηση ως προς την ημερομηνία των εκλογών που δεν αποκλείει να οριστούν ακόμα και εντός του φθινοπώρου.
Την προσεχή Τετάρτη 18 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναμένεται να εξαπολύσει μια ακόμα επίθεση κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σχετικά τόσο με την πορεία της οικονομίας όσο και για το μείζον εθνικό θέμα του Σκοπιανού.
Επιπλέον, ο κ.Μητσοτάκης θέλοντας να καταστήσει σαφές πως η ΝΔ παραμένει σε εκλογική ετοιμότητα θα αρχίσει από την ερχόμενη Πέμπτη 19 Ιουλίου τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα με πρώτο σταθμό την Κρήτη.
Ο κ.Μητσοτάκης από τη στιγμή που θεωρεί πως δεν μπορεί να αποκλειστεί μια κίνηση αιφνιδιασμού από την πλευρά της κυβέρνησης όσον αφορά τον χρόνο των εκλογών, διατηρεί υψηλούς τόνους κατά της κυβέρνησης με απώτερο στόχο αφενός να αποδομήσει το κυβερνητικό αφήγημα και αφετέρου να γνωστοποιήσει και να καταστήσει όσο πιο σαφές γίνεται την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης