Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Μόνη στρατηγική της ΝΔ είναι να πλησιάσει το ακροδεξιό ρεύμα που φουσκώνει στην Ευρώπη

Μαντάς: Μόνη στρατηγική της ΝΔ είναι να πλησιάσει το ακροδεξιό ρεύμα που φουσκώνει στην Ευρώπη
Έντιμη η συμφωνία με τους ΑΝΕΛ παρά τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις είπε ο κ.Μαντάς
Την θέση ότι μόνη στρατηγική της ΝΔ είναι να πλησιάσει το ακροδεξιό ρεύμα που φουσκώνει σε όλη την Ευρώπη διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς, ο οποίος κάλεσε την αξιωματική αντιπολίτευση να αφήσει τις κινήσεις αντιπερισπασμού κατόπιν της αντιπαράθεσης για τις επιχειρήσεις του αδελφού του πρωθυπουργού.
«Να αφήσουν αυτά που γνωρίζουν στη Νέα Δημοκρατία και στα επικοινωνιακά τους επιτελεία.
Δεν πρέπει να τους ακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση σε αυτόν τον κατήφορο, πέρα από τις απαντήσεις που είναι αναγκαίο να δοθούν.
Το πραγματικό θέμα είναι ότι η πλευρά της Νέας Δημοκρατίας επί της ουσίας βρίσκεται χωρίς στρατηγική, χωρίς στρατηγική για την οικονομία, χωρίς στρατηγική για την κοινωνία, χωρίς στρατηγική για τα εθνικά θέματα.
Για να το πω διαφορετικά η μόνη της στρατηγική είναι να γίνει όσο πιο δεξιά μπορεί να πλησιάσει αυτό το δεξιό ακροδεξιό ρεύμα, που δυστυχώς βλέπουμε να φουσκώνει στην Ευρώπη, και  ακόμα και στα στοιχειώδη να μην μπορεί να κρατήσει στάση υπέρ της χώρας και των πολιτών της» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Μαντάς.
Αναφερόμενος σε όσους υποστηρίζουν ότι οι βουλευτές δεν τολμούν να πάνε στις περιφέρειες τους, είπε ότι είναι εκτός πραγματικότητας.
«Εχθρεύονται τη γνήσια επαφή που έχουμε με τους πολίτες.
Ακόμα και στα πιο δύσκολα μπορούμε να βγούμε να δώσουμε εξηγήσεις και να ακούσουμε προβλήματα και να συμβάλλουμε.
Τα όσα λέγονται είναι για να δημιουργήσουν τάχα ένα κλίμα στην κοινωνία.
Έχουν υπεροπλία ΜΜΕ οι αντίπαλοι μας» υποστήριξε ο κ.Μαντάς, ο οποίος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση αυτή έχει αντέξει σε πολύ δύσκολες στιγμές και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτά».
Όσον αφορά τη συμφωνία με τους ΑΝΕΛ, είπε πως είναι μια έντιμη συμφωνία παρά τις διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης