Δώστε το Κύπελλο στη Nomura – Η μόνη τράπεζα που προέβλεψε τον νικητή του Μουντιάλ 2018

Δώστε το Κύπελλο στη Nomura – Η μόνη τράπεζα που προέβλεψε τον νικητή του Μουντιάλ 2018
Η Nomura κερδίσει το Μουντιάλ μεταξύ των τραπεζών 
Η Γαλλία πανηγύρισε τη δεύτερη κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου στην ιστορία της, την περασμένη Κυριακή (15 Ιουλίου 2018), με τους παίκτες του στοιχήματος να πανηγυρίζουν για τα κέρδη τους και άλλους να χάνουν τα χρήματά τους, αποτυγχάνοντας να προβλέψουν τον νικητή της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ωστόσο, όπως και σε κάθε Μουντιάλ, μεταξύ των κολοσσιαίων τραπεζικών ιδρυμάτων υπήρξε ένας ανταγωνισμός για το ποιος θα προβλέψει τον νικητή.
Εκ των έξι τραπεζών που το επιχείρησαν, μόνο η Nomura «είδε» τους Γάλλους.
Ωστόσο, στον τελικό ανάμενε την Ισπανία και όχι την Κροατία.
Μεταξύ των υπολοίπων, οι Commerzbank και Danske Bank προέβλεψαν πως Γερμανία και Βραζιλία θα κερδίσουν το τρόπαιο, αντίστοιχα, έχοντας φθάσει στον τελικό με Βραζιλία και Γερμανία/Αργεντινή.
Η Itau «πίστεψε» στη χώρα της, την Βραζιλία, αναμένοντας στον τελικό τη Γερμανία.
Το ίδιο ζευγάρι ανέμενε στον τελικό και η UBS, υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι τα «Πάντσερ» θα κατακτήσουν το Μουντιάλ.
«Στον κουβά» κατέληξαν, εκκωφαντικά, οι προβλέψεις της Goldman Sachs.
Αρχικά, η αμερικανική τράπεζα εκτιμούσε πως η Βραζιλία θα κατακτούσε το πολύτιμο τρόπαιο, έχοντας κερδίσει τον τελικό με τη Γερμανία -ρεβάνς από το 7-1 του 2014.
Έπειτα, η Goldman εκτίμησε ότι στον τελικό θα φθάσει εν τέλι η Αγγλία, με τη Βραζιλία να κερδίζει το έκτο Μουντιάλ στην ιστορία της.
Ωστόσο, η τράπεζα αναθεώρησε και πάλι την πρόβλεψή της, αναμένοντας στον τελικό το ζευγάρι Βραζιλία – Κροατία, με τη «Σελεσάο» να κατακτά το πολύτιμο τρόπαιο, έπειτα από 16 χρόνια (σσ: κέρδισαν το 2002, 2-0 στον τελικό τη Γερμανία).
Βέβαια, η Γερμανία αποκλείστηκε αναπάντεχα από τη φάση των ομίλων!

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS