Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Zaev σε Ρωσία: Μονόδρομος η ένταξη μας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ

Μήνυμα Zaev σε Ρωσία: Μονόδρομος η ένταξη μας σε ΕΕ και ΝΑΤΟ
Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων σχολίασε τα περί «χορηγίας» των διαδηλώσεων κατά της αλλαγής ονομασίας από τους Έλληνες φιλορώσους επιχειρηματίες
Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο τη συμφωνία των Πρεσπών, με την Αθήνα και τα Σκόπια να επιμένουν στα περί ρωσικής εμπλοκής στις διαδηλώσεις κατά της αλλαγής ονομασίας.
Συνέχεια έδωσε σήμερα ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ, Zoran Zaev, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ευρωπαίο επίτροπο Johannes Hahn.
«Η Ρωσία πρέπει να καταλάβει ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας δεν έχει άλλη εναλλακτική από την πλήρη ένταξη της στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Η κυβέρνηση μας δεν θέλει μόνο να επιβεβαιώσει τη συνεργασία αλλά και να τη βελτιώσει» επεσήμανε ο Zaev, δίνοντας συνέχεια στο θρίλερ.
«Σκοπός αυτών των ενεργειών είναι να τερματιστεί η σχέση φιλίας που οικοδομούμε» δήλωσε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός αναφερόμενος στα περί ρωσικής παρέμβασης στις διαδηλώσεις.
«Ο καθένας, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Δημοκρατία της Μακεδονίας δεν έχει άλλη εναλλακτική λύση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ» τόνισε.
Από την πλευρά του, ο Hahn δήλωσε ότι οι πόρτες της ΕΕ είναι ορθάνοιχτες για τη «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης