Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Βαρβαρέσος: Έκτακτη Γ.Σ. στις 7 Αυγούστου 2018 για ΑΜΚ με καταβολή μετρητών έως 1,5 εκατ. ευρώ

Βαρβαρέσος: Έκτακτη Γ.Σ. στις 7 Αυγούστου 2018 για ΑΜΚ με καταβολή μετρητών έως 1,5 εκατ. ευρώ
Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών μέχρι του ποσού των 1.500.000,00 ευρώ θα αποφασίσουν οι μέτοχοι της Βαρβαρέσος, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 7ης Αυγούστου 2018
Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με καταβολή μετρητών μέχρι του ποσού των 1.500.000,00 ευρώ θα κληθούν να αποφασίσουν οι μέτοχοι της Βαρβαρέσος, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Αυγούστου 2018.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη σημερινή (18/7/2018) ανακοίνωση, σύμφωνα με το Νόμο 2190/1920 και το Καταστατικό της εταιρείας και μετά από απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας κατά την συνεδρίασή του της 16 Ιουλίου 2018, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 07 Αυγούστου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 μ.μ. στην έδρα της Εταιρίας Δ.Δ. Στενημάχου Ναούσης.
Ημερήσια διάταξη:
1. (i) Aύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας λόγω κεφαλαιοποίησης τμήματος του κατ’ άρθρο 4 παρ. 4α κ.ν. 2190/20 ειδικού αποθεματικού της εταιρείας για λόγους στρογγυλοποίησης, ταυτόχρονη (ii) αύξηση της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ανώνυμης μετά ψήφου μετοχής της εταιρίας με μείωση του συνολικού αριθμού αυτών, συνένωση των εν λόγω μετοχών (reverse split) και (iii) μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέσω μείωσης της ονομαστικής αξίας έκαστης κοινής ανώνυμης μετά ψήφου μετοχής της εταιρείας (όπως θα έχει διαμορφωθεί μετά το reverse split), με σκοπό το σχηματισμό ισόποσου ειδικού αποθεματικού, σύμφωνα με το άρθρο 4 παράγραφος 4α του κ.ν. 2190/1920 ή εναλλακτικά με συμψηφισμό ζημιών.
Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού της εταιρείας.
Παροχή εξουσιοδοτήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη ρύθμιση όλων των ανωτέρω θεμάτων της εταιρείας και κάθε συναφούς θέματος.
2. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου με καταβολή μετρητών μέχρι του ποσού των 1.500.000,00 ευρώ με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, έκδοση νέων κοινών ανώνυμων μετοχών εφαρμοζομένου του άρθρου 13α του Κ.Ν. 2190/1920 σε περίπτωση μερικής κάλυψης του ποσού της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου.
- Καθορισμός της τιμής διάθεσης των νέων μετοχών και των λοιπών όρων της αύξησης.
- Εισαγωγή των νέων μετοχών που θα εκδοθούν συνεπεία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
- Εξουσιοδότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας για τη ρύθμιση όλων των θεμάτων που αφορούν την ανωτέρω αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, τη χορήγηση αδειών και εγκρίσεων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και το Χρηματιστήριο Αθηνών, την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και κάθε συναφούς θέματος.
Τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Σε περίπτωση μη επίτευξης της εκ του νόμου απαιτούμενης απαρτίας για τη λήψη αποφάσεων από την καλούμενη Έκτακτη Γενική Συνέλευση επί όλων ή μερικών από τα ανωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης, καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε Α’ επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 24 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., στον ίδιο τόπο ως άνω για λήψη αποφάσεων επί των εν λόγω θεμάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης