Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

ΕΑΕ: Ημερίδα για τα IFRS & Solvency II

tags :
ΕΑΕ: Ημερίδα για τα IFRS & Solvency II
ΕΑΕ: Ημερίδα για τα IFRS & Solvency II
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πιο πρόσφατη από τη σειρά Τεχνικών Ημερίδων που διοργανώνει η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος και έτσι ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερώσεων που αφορούσε θέματα IFRS, Contract Boundaries και Solvency II.
«Τα νέα IFRS και η Σηματοδότηση μιας Νέας Εποχής για τις Ασφαλιστικές Εταιρείες» ήταν το κεντρικό θέμα της Ημερίδας, το οποίο αναπτύχθηκε από τους προσκεκλημένους εισηγητές της ΕΥ, κα Κλεοπάτρα Χαλδαίου και κυρίους Κων/νο Νικολόπουλο, Νικόλαο Κεφαλληνό και Χάρη Νικολάου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στο αμφιθέατρο της Interamerican και την παρακολούθησαν Μέλη και Μαθητές της Ένωσης Αναλογιστών καθώς και Στελέχη της Αναλογιστικής Λειτουργίας, της Λειτουργίας Διαχείρισης Κινδύνου, των Οικονομικών Υπηρεσιών και Audit.
Η Ένωση Αναλογιστών προγραμματίζει δεύτερο κύκλο Ημερίδων που θα καλύψουν θέματα στενά συνδεδεμένα με τις εξελίξεις της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς προκειμένου να παρέχει στα Μέλη της και σε άλλα Στελέχη του χώρου τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων, έγκαιρης και πληρέστερης ενημέρωσης με απώτερο σκοπό  τη διάχυση της γνώσης στο σύνολο της Αγοράς.
Στην φωτογραφία από αριστερά: κα Χαλδαίου, κος Νικολάου, κος Κεφαλληνός, κος Νικολόπουλος.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης