Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Απροσδόκητη αύξηση στα αποθέματα πετρελαίου κατά 5,8 εκατ. βαρέλια - Στα 67,1 δολ. το αργό

ΗΠΑ: Απροσδόκητη αύξηση στα αποθέματα πετρελαίου κατά 5,8 εκατ. βαρέλια - Στα 67,1 δολ. το αργό
Απροσδόκητη αύξηση κατέγραψαν την περασμένη εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, ενώ τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν, όπως προκύπτει από στοιχεία της αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ)
Απροσδόκητη αύξηση κατέγραψαν την περασμένη εβδομάδα τα αποθέματα πετρελαίου στις ΗΠΑ, ενώ τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα (18/7/2018) η αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών Ενέργειας (ΕΙΑ).
Ειδικότερα, τα αποθέματα πετρελαίου των ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά 5,8 εκατ. βαρέλια την εβδομάδα έως τις 13 Ιουλίου 2018, έναντι των προβλέψεων των αναλυτών, που έκαναν λόγο για μια μείωσή τους κατά 3 εκατ. βαρέλια.
Χθες, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Πετρελαίου είχε ανακοινώσει μια αύξηση των αποθεμάτων κατά 629.000 βαρέλια.
Τα αποθέματα βενζίνης μειώθηκαν κατά 3,2 εκατ. βαρέλια, σε σύγκριση με τις προβλέψεις των αναλυτών για μια μείωση κατά 1 εκατ. βαρέλια, ενώ τα αποθέματα προϊόντων διύλισης, που περιλαμβάνουν το diesel και το πετρέλαιο θέρμανσης, μειώθηκαν κατά 400.000 βαρέλια, έναντι των προσδοκιών για μια μείωσή τους κατά 45.000 βαρέλια.
Οι τιμές του πετρελαίου διεύρυναν τις απώλειές τους μετά τα στοιχεία της ΕΙΑ, με το αμερικανικό αργό να καταγράφει πτώση 0,1% στα 67,1 δολ. ανά βαρέλι, από 67,5 δολ. προηγουμένως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης