Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το Ευρωπαϊκό Σχολείο απαντά στο προσβλητικό δημοσίευμα του Politico για τις «εύκολες» βαθμολογίες των Ελλήνων μαθητών

tags :
Το Ευρωπαϊκό Σχολείο απαντά στο προσβλητικό δημοσίευμα του Politico για τις «εύκολες» βαθμολογίες των Ελλήνων μαθητών
Τί απάντησε το Ευρωπαϊκό Σχολείο στο προσβλητικό δημοσίευμα του Politico
Αποστάσεις από το προσβλητικό δημοσίευμα του «Politico» σχετικά με τις «εύκολες» βαθμολογίες των Ελλήνων μαθητών, κράτησε το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών, μέσω επιστολής στο περιοδικό.
Το Σχολείο κάνει λόγο για «πολύ γενικές και κοινές δηλώσεις που έγιναν από υπαλλήλους των σχολείων και οι οποίες παρατίθενται (στο άρθρο) εκτός πλαισίου προκειμένου να υποστηριχθεί μια άποψη που η κοινότητα των Ευρωπαϊκών Σχολείων δεν συμμερίζεται».
Επίσης, σημειώνει ότι «το σύστημα που ακολουθεί το σύνολο των Ευρωπαϊκών Σχολείων είναι τέτοιο που διασφαλίζει την ποιότητα της διδασκαλίας, την αξιοπιστία και κυρίως την διαφάνεια των εξετάσεων».
Στην επιστολή υπογραμμίζεται πως ενώ στο ρεπορτάζ της δημοσιογράφου υπονοείται πως ο θεσμός των Συντονιστών των Σχολείων ξεκίνησε πρόσφατα, στην ουσία αυτό εφαρμόζεται από καταβολής των Σχολείων.
Στην κατακλείδα της επιστολής, το Ευρωπαϊκό Σχολείο εκφράζει την πεποίθηση πως οι γνώμες που παρουσιάστηκαν στο αρχικό άρθρο αποτελούν μειοψηφία, και πως τα ίδια τα αποτελέσματα των Σχολείων, που κανείς μπορεί ελεύθερα να βρει στο διαδίκτυο, μαρτυρούν το αντίθετο της εντύπωσης που σχηματίζεται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης