Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Όσο είμαι επικεφαλής στο Ποτάμι δεν θα γίνουμε υποτακτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ

Θεοδωράκης: Όσο είμαι επικεφαλής στο Ποτάμι δεν θα γίνουμε υποτακτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ
Δεν έχω σκοπό να εξαγοραστώ με μια βουλευτική έδρα υπογράμμισε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Στα πυρά που αντάλλαξαν μέσω του twitter βουλευτές και στελέχη του Ποταμιού με «πρωταγωνιστή» τον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος αφού υπογράμμισε πως το Ποτάμι έχει πρόβλημα πολιτικής στρατηγικής και αφού είπε ότι υπάρχει σχέδιο για προσέγγιση με το ΣΥΡΙΖΑ, υπονόησε ότι εξετάζει το σενάριο της ανεξαρτητοποίησης, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
«Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Θεοδωράκης σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Παραπολιτικά Fm.
Ερωτηθείς για τον πολιτικό προσανατολισμό του Ποταμιού μετά την αποχώρηση του από το Κίνημα Αλλαγής, ο κ.Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «δεν θα γίνουμε υποτακτικοί είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε της ΝΔ, όσο είμαι στην ηγεσία του Ποταμιού δεν θα γίνει ποτέ».
«Δεν έχω σκοπό να εξαγοραστώ με μία βουλευτική έδρα» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος τόνισε ότι οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στο συνέδριο του Ποταμιού το φθινόπωρο.
Σε ερώτηση για την κρίση στις ελληνο-ρωσικές σχέσεις υπογράμμισε ότι η Μόσχα «πρέπει να καταλάβει πως μπορεί η Ελλάδα να είναι μια μικρή χώρα, αλλά δεν δέχεται υποδείξεις σε θέματα εξωτερικής πολιτικής» ενώ κληθείς να σχολιάσει τις περικοπές στις συντάξεις, ο κ.Θεοδωράκης είπε πως «το μεγάλο θέμα για τη χώρα δεν είναι να μαλώνουμε συνέχεια για το ύψος των συντάξεων αλλά για τα παιδιά μας, για την ανεργία, για την ανάπτυξη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης