Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Ron Paul επαινεί τις διαπραγματεύσεις Trump - Putin - Επιτίθεται στο «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ

tags :
Ο Ron Paul επαινεί τις διαπραγματεύσεις Trump - Putin - Επιτίθεται στο «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ
Ο Ron Paul επαινεί τις «ειρηνικές διαπραγματεύσεις» Trump - Putin - Επιτίθεται στο «βαθύ» κράτος των ΗΠΑ
Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης «υιοθετούν σχεδόν ομόφωνα την ιδέα ότι πρέπει να έχουμε έναν εχθρό», δηλώνει ο Ron Paul πρώην Γερουσιαστής, προειδοποιώντας ότι «σε αυτό το σημείο, ειδικά για τα τελευταία 20 χρόνια, εργάζονται πολύ σκληρά για να παρουσιάσουν τη Ρωσία ως τον εχθρό, και νομίζω ότι αυτό είναι λάθος».
Σε μια νέα συνέντευξή του στο RT, ο Ron Paul εξήρε τον τρόπο με τον οποίο ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών D. Trump χειρίστηκε τη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι με τον πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin.
Ο Ron Paul σχολιάζει ότι ο Trump τόνισε το όφελος από τις «ειρηνικές διαπραγματεύσεις», κάτι που υποστηρίζει ο Ron Paul και το αποκαλεί «ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση».
«Ήμουν πολύ ευχαριστημένος με αυτό που συνέβη», είπε ο Ron Paul, προσθέτοντας ότι οι δύο ηγέτες είχαν μια σοβαρή συζήτηση.
«Αλλά αν δεν θέλουν να επικεντρωθούν σε αυτά τα προβλήματα και θέλουν να προσβλέπουν στο μέλλον, νομίζω ότι είναι σπουδαίο.
Νομίζω ότι το επόμενο βήμα θα ήταν ποτέ να επανεξετάσουμε αυτό το γεγονός και να πούμε ότι το Trump βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση και στοχεύει να αποσύρει τις κυρώσεις στη Ρωσία» ανέφερε ο Ron Paul.
Ως επόμενο βήμα μετά τη συνάντηση Trump - Putin, ο Ron Paul προτείνει ότι το Trump θα πρέπει να εργαστεί για να εξαλείψει τις αμερικανικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.
Αναφερόμενος στο  Ron Paul Institute for Peace and Prosperity , του οποίου ο πρόεδρος είναι ο Ron Paul αναφέρει ότι «φυσικά πιστεύουμε πολύ έντονα στο ινστιτούτο ότι το εμπόριο είναι πολύ σημαντικό και γι 'αυτό δεν μας αρέσει να βλέπουμε πολιτικές προστατευτισμού και δασμούς και κυρώσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης