Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο Τσίπρας σχεδιάζει τετραπλές εκλογές ώστε να ηττηθεί σε 4 κάλπες σε μια ημέρα

Θεοδωρικάκος (ΝΔ): Ο Τσίπρας σχεδιάζει τετραπλές εκλογές ώστε να ηττηθεί σε 4 κάλπες σε μια ημέρα
Θα έχει μεγάλο πολιτικό κόστος για αυτόν να χάσει σε τέσσερις επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις είπε ο κ.Θεοδωρικάκος
Την θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας σχεδιάζει τετραπλές εκλογές προκειμένου να αποφύγει το πολιτικό κόστος από επαναλαμβανόμενες εκλογικές ήττες διατύπωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του προέδρου της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
«Είχα πει ότι ο Τσίπρας σχεδιάζει να κάνει τετραπλές εκλογές ώστε να ηττηθεί σε τέσσερις κάλπες σε μια μέρα.
Κινδυνεύει με επαναλαμβανόμενες ήττες αν δεν γίνουν οι εκλογές μαζί, και θα αυτό έχει για εκείνον μεγάλο πολιτικό κόστος» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος πάντως δεν απέκλεισε και το σενάριο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού.
«Επειδή ο κ.Τσίπρας «κρύβει εκπλήξεις» η ΝΔ είναι έτοιμη για εκλογές ανά πάσα ώρα και στιγμή.
Θα είναι οι εκλογές που ο λαός θα πει όχι στον λαϊκισμό και ναι στον ρεαλισμό και την αλήθεια» είπε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος προέβλέψε νίκη της ΝΔ, αποφεύγοντας όμως να προβλέψει το εύρος της ή το ενδεχόμενο αυτοδυναμίας με το οποίο ορισμένες δημοσκοπήσεις τη δείχνουν να φλερτάρει.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων απάντησε πως η πρόταση της ΝΔ για την μη περικοπή τους ισχύει στη δεδομένη χρονική στιγμή, χωρίς αυτό να την δεσμεύει για το μέλλον.
«Ο κ.Τσίπρας και ο κ.Μοσκοβισί μας είπαν πως υπάρχει περιθώριο να μην κοπούν τώρα οι συντάξεις.
Καλούμε την κυβέρνηση να υιοθετήσει την κυβέρνηση και να μην κοπούν οι συντάξεις» υποστήριξε ο κ.Θεοδωρικάκος
«Αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι δουλειές.
Δεν είναι κανονικό να στηρίζει ο παππούς και η γιαγιά την οικογένεια.
Αν δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχουν εισφορές στα ταμεία, άρα δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για τις συντάξεις.
Είναι απλός συλλογισμός» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος, ο οποίος επανέλαβε τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση της φορολογίας.
Ερωτηθείς για τις μετεκλογικές συνεργασίες σημείωσε πως ακόμα και σε περίπτωση αυτοδυναμίας η ΝΔ θα επιδιώξει συνεννόηση και με άλλες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις λέγοντας πως σε αυτές προφανώς συγκαταλέγεται το Κίνημα Αλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης