Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λυκούδης: Είναι πράγματι δύσκολα τα πράγματα στο Ποτάμι – Δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του

Λυκούδης: Είναι πράγματι δύσκολα τα πράγματα στο Ποτάμι – Δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του
Χρειάζεται μια μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά είπε ο κ.Λυκούδης
Πράγματι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Ποτάμι υποστήριξε ο βουλευτής του κόμματος Σπύρος Λυκούδης αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό του Ποταμιού με βουλευτές και στελέχη να ανταλλάσσουν πυρά για τον πολιτικό προσανατολισμό του καθώς και για το τι πορεία θα ακολουθήσει, εάν δηλαδή θα πορευτεί αυτόνομα ή αν θα συνεργαστεί με ΣΥΡΙΖΑ ή με ΝΔ.
«Είμαι συνεργαζόμενος με το Ποτάμι και δεν παρεμβαίνω στα εσωτερικά του.
Είναι όντως όμως δύσκολα τα πράγματα στο κόμμα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Λυκούδης, ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Γρηγόρη Ψαριανού να στραφεί το Ποτάμι προς τη ΝΔ, υποστήριξε ότι δεν σχολιάζει ποτέ τον Γρ. Ψαριανό.
«Το κόμμα είναι αυτό που θα ορίσει τον προσανατολισμό του.
Η άποψη μας είναι ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά» τόνισε ο κ.Λυκούδης, αναφέροντας πως «έτσι όπως είναι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρω αν χωράει σε αυτή την προσπάθεια».
Κληθείς να σχολιάσει την ένταση που υπάρχει στις ελληνορωσικές σχέσεις ο κ.Λυκούδης εκτίμησε ότι όλοι θα προσπαθήσουν να ρίξουν τους τόνους μετά την ελληνο-ρωσική ρήξη, η οποία όπως είπε «δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης ούτε από την συμπολίτευση ούτε από την αντιπολίτευση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης