Τελευταία Νέα
Διεθνή

Καλαφάτης (ΝΔ): Εκλογές πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών

Καλαφάτης (ΝΔ): Εκλογές πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών
"Είναι ανάγκη να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό", υπογραμμίζει ο Στ. Καλαφάτης
Εκλογές πριν την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ζητά ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας , Σταύρος Καλαφάτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Politik και στο Politik.gr.
Όπως εξηγεί «Τα Σκόπια, με την έγκριση του Αλ. Τσίπρα και του Π. Καμμένου, έχουν πάρει πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ και πανηγυρίζουν προκαλώντας τους Έλληνες.
Η Νέα Δημοκρατία, όπως έχει δηλώσει ο Πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα κυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ούτε ως αντιπολίτευση, ούτε ως κυβέρνηση. Για να προλάβουμε, ωστόσο, νέα τετελεσμένα είναι ανάγκη να γίνουν εκλογές το ταχύτερο δυνατό.
Αυτούς εδώ δεν τους αντέχει η Ελλάδα, δεν τους αντέχουμε οι Έλληνες».
«Η Νέα Δημοκρατία», υπογραμμίζει, «διεκδικεί τη θετική ψήφο των πολιτών και ο Κυριάκος Μητσοτάκης προτείνει μια “συμφωνία αλήθειας”. Θα συνεχίσουμε να λέμε αυτά που μπορούμε να κάνουμε. Και ο κόσμος θα μας επιλέξει, ξέροντας ότι τα εννοούμε. Η διεύρυνση της απόστασης ανάμεσα στη Νέα δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο πως θα πάρει νέα δυναμική αμέσως μόλις προκηρυχθούν εκλογές. Θα τρίβουν τα μάτια τους μόλις ανοίξουν οι κάλπες.»
Αναφερόμενος στη δυνατότητα μιας κυβέρνησης ΝΔ να κινηθεί εκτός του πλαισίου των μέτρων για τα οποία έχει ήδη δεσμεύσει τη χώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Καλαφάτης τονίζει πως «προωθώντας ένα τολμηρό σχέδιο μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων, θα ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των εταίρων μας και των αγορών και θα επιδιώξουμε μείωση του στόχου για πρωτογενή πλεονάσματα, ώστε να αποκτήσουμε πρόσθετο δημοσιονομικό χώρο, να πετύχουμε μεγαλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις δουλειάς.  Ο βασικός οικονομικός και κοινωνικός στόχος μας συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Δουλειές, δουλειές, δουλειές.»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης