Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (ΝΔ): Το κυρίαρχο σενάριο είναι να γίνουν οι εκλογές Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του 2018

Χατζηδάκης (ΝΔ): Το κυρίαρχο σενάριο είναι να γίνουν οι εκλογές Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του 2018
«Oι ψηφοφόροι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον ΣΥΡΙΖΑ και όσο παραμένει τόσο φθείρεται περισσότερο», σύμφωνα με τον Κ. Χατζηδάκη
«Το κυρίαρχο σενάριο είναι να γίνουν οι εκλογές Σεπτέμβριο - Οκτώβριο του ΄18», αναφέρει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Όπως σημειώνει, «οι ψηφοφόροι έχουν βγάλει τα συμπεράσματά τους για τον ΣΥΡΙΖΑ και όσο παραμένει τόσο φθείρεται περισσότερο».
Σε ό,τι αφορά το κοινωνικό πακέτο παροχών που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στη ΔΕΘ ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά πως «τα πακέτα της κυβέρνησης είναι “ να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι”. Διότι έχει πάρει και θα εξακολουθήσει να παίρνει πολύ περισσότερα από μισθωτούς και συνταξιούχους».
Ο ίδιος  για τη ΝΔ στο αντίστοιχο πρόγραμμα, υπογραμμίζει  πως «στον δρόμο προς τις εκλογές θα γίνουμε σαφείς και για την περικοπή των εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία με έμφαση στην επανεκκίνηση της οικονομίας, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη».
Το κεντρικό σύνθημα της ΝΔ στον δρόμο προς τις εκλογές, ο κ. Χατζηδάκης τονίζει ότι  θα το συνόψιζε ως εξής: «Νέα Δημοκρατία- νέες δουλειές. Η μηχανή της ελληνικής οικονομίας παίρνει μπροστά. Η Ελλάδα δουλεύει ξανά».
Ακόμη, σχολιάζοντας την εξωτερική πολιτική, ο κ. Χατζηδάκης  χαρακτηρίζει «σοβαρό θέμα» τις απελάσεις των ρώσων διπλωματών και αναφέρει ότι στις διαδηλώσεις για τη Μακεδονία ο λαός κατέβηκε από «εθνικό φιλότιμο» και όχι γιατί ήταν «πράκτορες».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης