Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Το Κράτος και η Δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα

Αυγενάκης (ΝΔ): Το Κράτος και η Δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα
"Όσες αντιαισθητικές φιέστες απίθανης αφέλειας και αν διοργανώσει ο κ. Τσίπρας, η πραγματικότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη", τονίζει  ο Λ. Αυγενάκης
«Tο Κράτος και η Δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα», αναφέρει  ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου,  Λ. Αυγενάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Βραδυνή της Κυριακής.
Ο ίδιος κάνει λόγο για «πλαστογραφία από την οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία Τσίπρα» για να της ανατεθεί δημόσιο έργο, αλλά και «ατιμωρησία που της εξασφάλισε η κυβέρνηση», σημειώνοντας ότι «το Κράτος και η Δικαιοσύνη είναι στην υπηρεσία της οικογένειας Τσίπρα, αφού κατάφεραν να εξασφαλίσουν την ατιμωρησία με μια ρύθμιση, προκειμένου να πέσει στα μαλακά η πλαστογραφία της ασφαλιστικής ενημερότητας, με την οποία η οικογενειακή κατασκευαστική εταιρεία Τσίπρα πήρε δημόσιο έργο».
Ο κ. Αυγενάκης σχολιάζοντας τις εκδηλώσεις που σχεδιάζει η κυβέρνηση στην Πνύκα, για την έξοδο από τα Μνημόνια, ανέφερε ότι «όσες αντιαισθητικές φιέστες απίθανης αφέλειας και αν διοργανώσει ο κ. Τσίπρας, η πραγματικότητα είναι σκληρή και αδυσώπητη.
Η συμφωνία του κ. Τσίπρα απέχει πολύ, όχι μόνο από τις προσδοκίες που είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της από το 2012».
Αναφορικά με το ζήτημα της απέλασης των Ρώσων διπλωματών, ο κ. Αυγενάκης άσκησε κριτική στους κυβερνητικούς χειρισμούς και σημείωσε ότι «είναι απαράδεκτο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, η κυβέρνηση να αρκείται σε διαρροές, όπως επίσης είναι ανήθικο να συσχετίζει την παράνομη δράση των Ρώσων διπλωματών με την καθολική αποδοκιμασία της συμφωνίας που υπέγραψαν οι κύριοι Τσίπρας και Zaev».
Ο ίδιος χαρακτήρισε ως «φαιδρό» τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι «οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που μετείχαν και μετέχουν στα συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας των Πρεσπών έχουν τάχα υποκινηθεί ή και... πληρωθεί από σκοτεινά ρωσικά συμφέροντα».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης