Πολιτική

Μιχαλολιάκος: Ποιος ευθύνεται γιατί δεν τελειώνει η Δίκη της Χρυσής Αυγής;

Μιχαλολιάκος: Ποιος ευθύνεται γιατί δεν τελειώνει η Δίκη της Χρυσής Αυγής;
Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, Γενικού Γραμματέα του  Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή
«Μια απάντηση στην βρώμικη προπαγάνδα
Στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΚΟΝΤΡΑ, την οποία παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος, ήταν καλεσμένος την περασμένη εβδομάδα ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κύρτσος.
Πριν αναφερθούμε στα ψέματα που είπε ο Κύρτσος κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να τονίσουμε ότι ο Αιμίλιος Λιάτσος κάθε φορά λέει, ψευδόμενος ασύστολα, ότι καλεί τους εκπροσώπους όλων των κοινοβουλευτικών και εξωκοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά λέει ψέμματα!
Δεν έχει καλέσει ούτε ένα λεπτό εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και θα έπρεπε επί τέλους το ΕΣΡ να ασχοληθεί μαζί του.
Ας έλθουμε τώρα στον πρώην κομμουνιστή Κύρτσο και σήμερα φιλελεύθερο. Καθόλου πρωτότυπη αυτή η εξέλιξη, αφού πολλά ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν ευρίσκονται στην εθνομηδενιστική κεντροδεξιά.
Ο Κύρτσος λοιπόν, θέλοντας να τονίσει με έμφαση ότι υπάρχει συνεργασία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είπε στην εκπομπή “γιατί δεν τελειώνει η δίκη της Χρυσής Αυγής;”, υπαινισσόμενος ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την καθυστερεί!
Και δεν είναι μόνον ο Κύρτσος το λένε πολλοί βουλευτές και κομματάρχες της Ν.Δ. Θα απαντήσουμε στην βρώμικη προπαγάνδα τους, παραθέτοντας στοιχεία και όχι κραυγές άνευ ουσίας.
Η δίωξη κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2013 και έγραφαν τότε τους πρώτους μήνες οι δικαστικοί συντάκτες, μεταξύ των οποίων και η Μάνδρου στην “Καθημερινή”, ότι η δίκη θα αρχίσει τον Οκτώβριο του 2014.
Τελικά όπως γνωρίζετε άρχισε 20 Απριλίου του 2015.
Κράτησε δηλαδή η ανάκριση 20 ολόκληρους μήνες και τότε κυβέρνηση δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Ν.Δ. του Σαμαρά!
Επί των ημερών της Ν.Δ. λοιπόν στήθηκε η τερατώδης σε όγκο και ψεύδη δικογραφία με αναγνωστέα έγγραφα, τα οποία ξεπερνούν τις 100.000 σελίδες και επί πλέον πέρασαν από τον ανακριτή και προτάθηκαν σαν μάρτυρες κατηγορίας… 130 μάρτυρες η εξέταση των οποίων κράτησε… 3 ολόκληρα χρόνια (!) και αυτό είναι ευθύνη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι μόνοι που θέλουν να τελειώσει γρήγορα η δίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Αντίθετα τόσο η Ν.Δ., όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο γιατί πιστεύουν ότι με την δίκη αυτή κρατούν όμηρο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και “ψαλιδίζουν” τα ποσοστά της.
Όμως ούτε το ένα επιτυγχάνουν, ούτε το άλλο και η μεγαλύτερη απόδειξη γι’ αυτό είναι ότι παρ’ όλη την πολιτική σκευωρία, την λάσπη από τα ΜΜΕ και την συνεχιζόμενη δίκη τα ποσοστά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανεβαίνουν.
 
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή»
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης