Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα επίθεση του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών

Νέα επίθεση του «Ρουβίκωνα», αυτή τη φορά  στο υπουργείο Εξωτερικών
Στις 5:15 τα ξημερώματα επιτέθηκαν με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Ψυχικού, ενώ αυτή την φορά περίπου δέκα μέλη της ομάδας σύμφωνα με την αστυνομία, έκαναν, στις 18:30, επίθεση
Μια ακόμη επίθεση, αυτή τη φορά στο υπουργείο Εξωτερικών, έκαναν σήμερα (22/7) μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας».
Σημειώνεται ότι στις 5:15 τα ξημερώματα επιτέθηκαν με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Ψυχικού, ενώ αυτή την φορά περίπου δέκα μέλη της ομάδας σύμφωνα με την αστυνομία, έκαναν, στις 18:30, επίθεση με μπογιές και έγραψαν συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού στο κτίριο του υπουργείου Εξωτερικών, στο κέντρο της Αθήνας και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.



 Αργότερα, ο «Ρουβίκωνας» έκανε ανάρτηση σχετικά με την απογευματινή επίθεσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε μία προσαγωγή για την επίθεση αυτή.

ΥΠΕΞ: Στόχος η ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική μας

Την απερίφραστη καταδίκη τους για τη σημερινή επίθεση μελών της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» στο κτίριο του ΥΠΕΞ, εκφράζουν πηγές του υπουργείου Εξωτερικών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «πρωτοφανείς επιθέσεις σαν αυτήν με στόχο να πλήξουν την ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της χώρας δεν προσιδιάζουν ούτε σε αριστερούς ούτε σε πατριώτες και είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής που εντάσσεται βολικά στα σχέδια τρίτων».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης