Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Προοπτικές ανοδικής κίνησης εντοπίζουν οι αναλυτές λόγω της έκθεσης της S&P για την ελληνική οικονομία

tags :
ΧΑ: Προοπτικές ανοδικής κίνησης εντοπίζουν οι αναλυτές λόγω της έκθεσης της S&P για την ελληνική οικονομία
Χαμηλοί τζίροι αναμένονται για μία ακόμη συνεδρίαση λόγω καλοκαιρινής περιόδου και έλλειψης σημαντικών ειδήσεων
Αντίδραση περιμένουν στη σημερινή συνεδρίαση οι αναλυτές μετά την θετική έκθεση του οίκου S&P, ο οποίος αναβαθμίζει τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Πάντως οι αναλυτές κρατούν μικρό καλάθι καθώς απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις και η αγορά έχει μπει σε καλοκαιρινό mood με αποτέλεσμα οι τζίροι να είναι εξαιρετικά χαμηλοί.
Το ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα θα είναι στραμμένο στη γενική συνέλευση της Ελλάκτωρ, η οποία θα αναδείξει νικητή στην κόντρα που έχει ενταθεί το τελευταίο διάστημα.
Επίσης βλέμματα αναμένεται να τραβήξει και η ΔΕΗ αφού όπως φαίνεται η διοίκηση δεν υιοθετεί τις προτάσεις της McKinsey και δεν επιθυμεί μείωση προσωπικού, αυξήσεις τιμολογίων κλπ.

Eurobank

Για σήμερα περιμένουμε η αγορά να ανακτήσει μέρος των απωλειών της περασμένης Παρασκευής οδηγούμενη από την θετική έκθεση της S&P’s αναφορικά με τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.

Euroxx

Το ενδιαφέρον αναμένεται να παραμείνει περιορισμένο λόγω της απουσίας σημαντικών ειδήσεων.
Η αναβάθμιση από την S&P αναφορικά με τις προοπτικές της χώρας θα δώσει κάποια στήριξη.
 

Beta

Η νέα έκθεση της S&P’s για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας ενδέχεται να περιορίσει την αδυναμία και να δώσει κάποιους καταλύτες για μία ήπια αντίδραση στη σημερινή συνεδρίαση.

 
Γ.Κ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης