Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ενοχλημένος ο Trump από την έλλειψη προόδου με τη Βόρεια Κορέα - Ειρηνευτική συμφωνία ζητά η Πιονγιάνγκ

Ενοχλημένος ο Trump από την έλλειψη προόδου με τη Βόρεια Κορέα - Ειρηνευτική συμφωνία ζητά η Πιονγιάνγκ
H Πιονγιάνγκ επιθυμεί μια «αποφασιστική κίνηση» από την πλευρά της Ουάσινγκτον, με την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας
Ενοχλημένος εμφανίζεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump από την έλλειψη προόδου όσον αφορά την αποπυρηνικοποίησης της Βόρειας Κορέας.
Την ίδια ώρα,η Πιονγιάνγκ επιθυμεί μια «αποφασιστική κίνηση» από την πλευρά της Ουάσινγκτον, με την υπογραφή ειρηνευτικής συμφωνίας, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το CNN.
Στην περίπτωση που η Ουάσινγκτον είναι απρόθυμη να προχωρήσει στην υπογραφή μιας ειρηνευτικής συμφωνίας, η οποία θα αντικαταστήσει τη συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου της Κορέας, η Πιονγιάνγκ πιθανώς να μην προχωρήσει στην αποπυρηνικοποίηση, όπως ανέφερε η πηγή που μίλησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Όπως διευκρινίζει το CNN, η κύρωση μιας ειρηνευτικής συμφωνίας με τη Βόρεια Κορέα, θα απαιτήσει την έκριση των δύο τρίτων της αμερικανικής Γερουσίας.
Η Βόρεια Κορέα κλιμακώνει τις πιέσεις στην κυβέρνηση του Donald Trump, ώστε να ξεκινήσει η άρση των κυρώσεων, όπως αναφέρει ο αξιωματούχος, καθώς το καθεστώς του Kim Yong Un θεωρεί ότι έχει πραγματοποιήσει πολλά βήματα στην κατεύθυνση της αποπυρηνικοποίησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης