Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της και στη διαχείριση villas με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της

tags :
Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της και στη διαχείριση villas με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της
Η Aqua Vista Hotels ενισχύει την παρουσία της και στη διαχείριση villas με την προσθήκη τριών νέων μονάδων στο portfolio της
Οι πρόσφατες συνεργασίες με τα Nalas Cave και Linos Suites στο  χωριό Εμπορείο, καθώς και αυτή με τις Red Rock Villas στο Ακρωτήρι, επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο του Ομίλου, συστήνοντας παράλληλα νέους μοναδικούς προορισμούς στους επισκέπτες του νησιού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Έχοντας παρουσία στη Σαντορίνη με περισσότερα από 30 boutique ξενοδοχεία και πολυτελείς βίλες σε δημοφιλείς τοποθεσίες, όπως η Οία, το Ημεροβίγλι, το Καμάρι, τα Φηρά, το Μεγαλοχώρι και ο Πύργος, με την προσθήκη του Εμπορείου και του Ακρωτηρίου, η Aqua Vista Hotels υπόσχεται περισσότερες αυθεντικές εμπειρίες στον επισκέπτη.
Ο Όμιλος συνεχίζει να εφαρμόζει τη στρατηγική του για διαχείριση προσεκτικά επιλεγμένων μονάδων με ξεχωριστό χαρακτήρα στις πιο γοητευτικές τοποθεσίες της χώρας, με τις νέες συνεργασίες να ενισχύουν την παρουσία του στον τομέα του Villa Management, ενός από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τουριστικούς κλάδους τα τελευταία χρόνια, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τόσο το Nalas Cave όσο και το Linos Suites αποτελούν παραδοσιακές κατοικίες στο χωριό Εμπορείο, οι οποίες έχουν ανακαινιστεί ακολουθώντας τα πιο σύγχρονα πρότυπα design, χωρίς ωστόσο να χάσουν τίποτα από την αυθεντική γοητεία τους. Και τα δύο καταλύματα φέρουν στοιχεία της χαρακτηριστικής αρχιτεκτονικής του νησιού, ενώ απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν την ιστορία της Σαντορίνης σε ένα από τα λιγότερο γνωστά σημεία της.
Το Nalas Cave συνδυάζει το κλασικό λευκό των Κυκλάδων με γήινα πέτρινα στοιχεία που του προσδίδουν ζεστασιά.
Οι φωτεινοί εσωτερικοί χώροι δίνουν έναν σύγχρονο τόνο και δένουν αρμονικά με τα χαρακτηριστικά του παρελθόντος που υπάρχουν διάχυτα στη διακόσμηση, ενώ το jacuzzi και η βεράντα το αναδεικνύουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο.
Το Linos Suites, ένα παλιό οινοποιείο που έχει μετατραπεί σε δύο μοναδικές σουίτες με jacuzzi, διαθέτει υπέροχη θέα στο κάστρο, στα σοκάκια και στις θολωτές εκκλησίες του Εμπορείου.
Παράλληλα, οι υπόσκαφες Red Rock Villas σε μια ήσυχη τοποθεσία στο Ακρωτήρι, ξεχωρίζουν για το minimal design τους που ενσωματώνει αρμονικά τις μοντέρνες τάσεις στη διακόσμηση με λευκούς και γήινους τόνους και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η ιδιωτική πισίνα και η απρόσκοπτη θέα στην Καλντέρα χαρίζουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.
Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels σχολίασε σχετικά: “Με σημαντική εμπειρία στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελλάδα, η απόφαση για μεγαλύτερη ενασχόληση με το Villa Management αποτελεί μέρος της μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου μας. Με την εισαγωγή του επιτυχημένου μοντέλου διαχείρισης που εφαρμόζουμε στα ξενοδοχεία και σε αυτόν τον κλάδο, εξασφαλίζουμε αύξηση κρατήσεων και ενίσχυση του κέρδους. Επιπλέον, εμπλουτίζουμε το χαρτοφυλάκιό μας με ξεχωριστούς προορισμούς για όσους αναζητούν μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία φιλοξενίας στην Ελλάδα”.

wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης