Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία χωρίς τέλος στην Αττική - Οχτώ νεκροί και 56 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά

tags :
Τραγωδία χωρίς τέλος στην Αττική -  Οχτώ νεκροί και 56 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά
Τραγωδία χωρίς τέλος στην Αττική -  Οχτώ νεκροί και 56 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά
Τραγωδία με 8 νεκρούς και 56 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 είναι σοβαρά, είναι ο τραγικός απολογισμός - μέχρι τώρα - της πύρινης λαίλαπας που έχει καταστρέψει σπίτια και περιουσίες σε Κινέτα, Νέο Βουτζά, Μάτι και Κάλαμο...φθάνοντας έως την Ραφήνα.
Ειδικά στην περιοχή  Μάτι όπως μεταδίδουν πρακτορεία έχουν βρεθεί 4 απανθρακωμένα πτώματα.
Στην Ραφήνα έχουν εγκλωβιστεί εκατοντάδες πολίτες καθώς περιμετρικά δεκάδες εστίες έχουν περικυκλώσει την περιοχή μη επιτρέποντας την κυκλοφορία των αυτοκινήτων.
Ταυτόχρονα εκατοντάδες σπίτια - κάποιοι αναφέρουν 600 σπίτια και αποθήκες - και οχήματα έχουν καταστραφεί από την πύρινη λαίλαπα.
Ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Νίκος Παπαευσταθίου δήλωσε πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν δύο εγκαυματίες που έχασαν την ζωή τους οι οποίοι μεταφέρονται στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.
Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ Μιλτιάδης Μυλωνάς μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι όλες οι δυνάμεις στην Αττική βρίσκονται σε επιφυλακή, ενώ επιβεβαίωσε ότι υπάρχει ένας νεκρός στη Ραφήνα και ανέφερε ότι υπάρχουν συνολικά 25 τραυματίες, έξι εκ των οποίων είναι διασωληνωμένοι.
Οκτώ άτομα έχουν περισυλλεγεί έως τώρα στην θαλάσσια  ευρύτερη περιοχή της Ραφήνας.
Πρόκειται για δύο από τους δέκα αλλοδαπούς τουρίστες, μια πενταμελή οικογένεια (3 ανήλικα παιδιά και 2 ενήλικες) και μια γυναίκα.
Το Λιμενικό συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων αγνοουμένων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης