Τελευταία Νέα
Πολιτική

Π. Καμμένος για πυρκαγιά: Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνέδραμαν με όλα τους τα μέσα – Περισυλλέξαμε 72 άτομα από τη θάλασσα

Π. Καμμένος για πυρκαγιά: Οι Ένοπλες Δυνάμεις συνέδραμαν με όλα τους τα μέσα – Περισυλλέξαμε 72 άτομα από τη θάλασσα
Αρκετοί άνθρωποι εντοπίστηκαν μέχρι και 4 μίλια μακριά από την ακτή υποστήριξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας
Την θέση ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις συνέδραμαν με όλα τους τα μέσα και θα εξακολουθήσουν να συνδράμουν μέχρι να αντιμετωπιστούν πλήρως τα πύρινα μέτωπα στην ανατολική Αττική διατύπωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος.
«Κινηθήκαμε έτσι ώστε να συνδράμουμε με όλα τα μέσα οι Ένοπλες Δυνάμεις για την αντιμετώπιση της καταστροφής αυτής και συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε μέχρις ότου χρειαστεί» είπε κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης τύπου ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφέρθηκε στα εναέρια μέσα και τα πολεμικά πλοία των Ενόπλων Δυνάμεων που κινητοποιήθηκαν άμεσα για την κατάσβεση των πυρκαγιών.
Επιπλέον, ο κ.Καμμένος τόνισε ότι η φρεγάτα "ΕΛΛΗ" του Πολεμικού Ναυτικού με την συνδρομή ελικοπτέρων και παραπλεόντων πλοίων έχουν περισυνελέξει μέχρι στιγμής 72 άτομα από τη θάλασσα, υπογραμμίζοντας ότι «αρκετοί βρέθηκαν έως και 4 μίλια μακριά από την ακτή».
Επίσης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος σημείωσε ότι στην περιοχή έφτασε η Ζ΄Μοίρα Αμφίβιων Καταστροφών με 65 άτομα προσωπικό με 19 ελαστικές λέμβους που «σαρώσαν» από ξηράς και θαλάσσης για την ανεύρεση και άλλων εγκλωβισμένων και θα συνεχίσουν να το κάνουν όσο χρειαστεί.
Ερωτηθείς για το εάν πιστεύει πως όλη αυτή η καταστροφή είναι έργο εμπρηστών, ο κ.Καμμένος είπε ότι «όλα αυτά θα τα δούμε σε δεύτερη φάση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης