Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Οι 3 αναγκαίες κινήσεις που θα διασφαλίσουν εσωτερική ειρήνη στον Ελλάκτωρα μετά την νίκη Καλλιτσάντση

Οι 3 αναγκαίες κινήσεις που θα διασφαλίσουν εσωτερική ειρήνη στον Ελλάκτωρα μετά την νίκη Καλλιτσάντση
Εάν αυτές οι 3 παράμετροι ικανοποιηθούν τότε ναι ο Ελλάκτωρας υπό την διοίκηση Καλλιτσάντση μπορεί να μεγαλουργήσει.

Η νίκη Καλλιτσάντση στον Ελλάκτωρα με 52,91% υπέρ και 46,8% κατά επί του άρθρου 9 όπου οι μέτοχοι της Γενικής Συνέλευσης ενέκριναν την πλήρη αλλαγή του διοικητικού συμβουλίου και ουσιαστικά απέρριψαν την πρόταση Μπόμπολα και Κούτρα αποτελεί μια μεγάλη εξέλιξη στο πολύκροτο κεφάλαιο της εταιρίας.
Όμως ενώ η νίκη των αδερφών Καλλιτσάντση είναι γεγονός με μεγάλη και θετική συμβολή του Γιώργου Προβόπουλου του πρώην διοικητή της ΤτΕ ο οποίος με το κύρος και την αξιοπιστία του συνέβαλλε ώστε να κερδηθεί αυτή η μάχη….θα πρέπει να γίνουν και άλλα βήματα ώστε να αποκατασταθεί η ειρήνη στο εσωτερικό του Ελλάκτωρα.
Η απόφαση των μετόχων όχι απλά είναι σεβαστή είναι το θεμέλιο της εταιρίας οπότε όλες οι πλευρές πρέπει να σεβαστούν το αποτέλεσμα.
Η πλευρά Καλλιτσάντση θα πρέπει να κάνει 3 κινήσεις ώστε να θωρακίσει την εσωτερική ηρεμία και να αποτρέψει κινήσεις αποσταθεροποίησης από τους μετόχους Μπόμπολα και Κούτρα.
1)Να καλέσει τις τράπεζες και με ρόλο στον Γιώργο Προβόπουλο να διασφαλίσει ότι ο μεγάλος τραπεζικός δανεισμός 1,38 δισεκ. είναι 100% εξυπηρετήσιμος.
2)Ο Καλλιτσάντσης να έρθει σε επαφές με τους δύσπιστους ξένους και να τους εξηγήσει ότι το σχέδιο που θέλουν να υλοποιήσουν στον Ελλάκτωρα δεν είναι μια απλή κόντρα οικογενειών αλλά ουσιαστικές διαφορές στην διοίκηση και στην στρατηγική.
3)Καλλιτσάντσης και Προβόπουλος θα πρέπει να αναλάβουν ρόλο και έργο ώστε να ανοίξουν  διαύλους επικοινωνίας με τον Μπόμπολα και Κούτρα.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί η εσωτερική μάχη.
Δεν μπορεί να λαμβάνει μια απόφαση το διοικητικό συμβούλιο και οι μέτοχοι να συγκαλούν έκτακτη γενική συνέλευση σαμποτάροντας το έργο και τα σχέδια της διοίκησης.
Δεν μπορεί να διοικηθεί η εταιρία εάν επικρατεί χάος και κομφούζιο μεταξύ των μετόχων.
Η πλευρά του νικητή ιστορικά δείχνει μεγαλοθυμία και Καλλιτσάντσης και Προβόπουλος πρέπει να αναλάβουν αυτό τον ρόλο.

Εάν αυτές οι 3 παράμετροι ικανοποιηθούν τότε ναι ο Ελλάκτωρας υπό την διοίκηση Καλλιτσάντση μπορεί να μεγαλουργήσει.
Όμως εάν κάποια από αυτές τις παραμέτρους δεν ικανοποιηθεί η διοίκηση της εταιρίας θα καταστεί πιο δύσκολη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης