Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φιλίππου: Έως αύριο Παρασκευή 27/7 θα έχει ηλεκτροδοτηθεί το 70% των πληγεισών περιοχών

tags :
Φιλίππου: Έως αύριο Παρασκευή 27/7 θα έχει ηλεκτροδοτηθεί το 70% των πληγεισών περιοχών
Σήμερα αρχίζει η καταγραφή των κατεστραμμένων αυτοκινήτων υπογράμμισε ο κ.Φιλίππου
Την θέση ότι έως αύριο Παρασκευή 27 Ιουλίου θα έχει ηλεκτροδοτηθεί το 70% των πληγεισών περιοχών  από την καταστροφική πυρκαγιά της περασμένης Δευτέρας διατύπωσε ο αντιπεριφερειάρχης ανατολικής Αττικής, Π. Φιλίππου.
«Συνεργεία της ΔΕΗ συνεχώς αποκαθιστούν, απομακρύνουν και επισκευάζουν τις κατεστραμμένες κολόνες (400 συνολικά, με περίπου 100 μέσης τάσης και 300 χαμηλής).
Σύντομα θα λειτουργήσουν.
Ήδη ηλεκτροδοτήθηκαν τα δύο πρώτα τμήματα επί της Λεωφ. Μαραθώνος και έως την Παρασκευή, θα ηλεκτροδοτηθεί το 70% των περιοχών, γεγονός που θα επιτρέψει και τη λειτουργία των πιεστικών στα αντλιοστάσια των δεξαμενών για την υδροδότησή τους» ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ.Φιλίππου.
Όπως είπε ο κ.Φιλίππου, διενεργείται καταγραφή των ζημιών σε επιχειρήσεις και αυτοκίνητα και κυρίως αυτοψίες για τον άμεσο καθαρισμό των ρεμάτων ώστε να αποφευχθούν νέα δεινά από επικείμενα πλημμυρικά φαινόμενα.
«Μέχρι στιγμής κλιμάκιά μας έχουν καταγράψει 26 πληγείσες επιχειρήσεις σε όλη την περιοχή (από Ραφήνα έως Αγ. Ανδρέα).
Σήμερα ξεκινούν την καταγραφή των κατεστραμμένων αυτοκινήτων.
Με τη βεβαίωση που θα χορηγήσουμε στους ιδιόκτητες, θα απευθυνθούν αφενός στις κατά τόπους εφορίες τους για να διαγράψουν τα οχήματα από τα σχετικά μητρώα και να μην επιβαρύνονται με τα τέλη κυκλοφορίας, αφετέρου στις ασφαλιστικές τους εταιρίες για να αποζημιωθούν» τόνισε ο κ.Φιλίππου, επισημαίνοντας ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αποκατάσταση της ομαλότητας σε όλη την περιοχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης