Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Αιμοδοσία στην ΑΝΕΚ στη σκιά της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική

tags :
Αιμοδοσία στην ΑΝΕΚ στη σκιά της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική
Αιμοδοσία στην ΑΝΕΚ στη σκιά της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική
Με επιτυχία διοργανώθηκε η 12η ετήσια εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε η ANEK Lines στα κεντρικά γραφεία της, στα Χανιά, στην σκιά των τραγικών γεγονότων, της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Αττική
Για 12η συνεχόμενη χρονιά, εθελοντές από όλη την Κρήτη βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ANEK LINES στα Χανιά, ώστε να δωρίσουν αίμα σε ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα υγείας ή θύματα τροχαίων.
Η εθελοντική αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Χανίων «Άγιος Ιωάννης και το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε δειγματοληψία μυελού των οστών, για 3η συνεχόμενη χρονιά.
Η προσπάθεια αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 50 μονάδες αίματος και ακόμα 22 δείγματα μυελού των οστών.
Ο ηθοποιός και εθελοντής αιμοδότης, Κρατερός Κατσούλης συμμετείχε στην προσπάθεια και τόνισε ότι η δωρεά αίματος είναι μια πολύ σημαντική πράξη.
Επίσης, αναφέρθηκε στα πρόσφατα γεγονότα με τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Αττική με αποτέλεσμα, όπως είπε, η φετινή εθελοντική αιμοδοσία να γίνεται σε στιγμή εξαιρετικά επώδυνη για όλους.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της ANEK LINES, Γιώργος Κατσανεβάκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του με την ευαισθησία των εθελοντών και μίλησε για την βοήθεια που μπορεί να προσφέρει η κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης