Τελευταία Νέα
Κερδισμένοι και Χαμένοι

H βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα-προσέγγιση για τις μετοχές των ΕΛΠΕ και ΕλβαλΧαλκόρ

tags :
H βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα-προσέγγιση για τις μετοχές των ΕΛΠΕ και ΕλβαλΧαλκόρ
Ποιές είναι οι απαιτήσεις των ανοδικών σεναρίων
H βραχυπρόθεσμη τεχνική εικόνα-προσέγγιση για τις μετοχές των ΕΛΠΕ και ΕλβαλΧαλκόρ

ΕΛΧΑ@1,4850 ευρώ: ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ…


Το σενάριο που περιγράφαμε στην ανάλυση της μετοχής στις 14 Ιουνίου εδω :
http://freeforumstocks.blogspot.com/2018/06/blog-post_14.html#more

“Η τεχνική αντίδραση ανακούφισης σταμάτησε στην S200 , η μετοχή υποχώρησε εκ νέου, αλλα “βιάζεται” να επιστρέψει πριν πατήσει την γραμμή τάσης R .

To θετικό σενάριο απαιτεί ΑΜΕΣΗ ανοδική διάσπαση του εκμο 200 ημ και κινηση προς την S200  στα 1,52 €. ” υλοποιείται, αφου πρώτα ο τίτλος ,επέστρεψε στα επίπεδα της γραμμής τάσης R επιβεβαιώνοντάς την και διέσπασε εκ νέου τον εκμο 200 ημ για να κινηθεί προς την S200. Η συνέχεια παραμένει αυτή της ανάλυσης της 14ης Ιουνίου :

“Υπέρβασή της θα της  προσδώσει ιδιαίτερη ορμή, με αύξηση του όγκου συναλλαγών και θα την προετοιμάσει για ανοδική διαφυγή από το κανάλι, που θα αλλάξει δραματικά την διαγραμματική της εξέλιξη επί το θετικότερον. Η S100 [ 1.72] και η G [1,81] είναι οι επόμενοι βραχυπρόθεσμοι στόχοι.

Αδυναμία υπέρβασης σε αυτή τη φάση της πολύ σημαντικής S200  στα 1,52 θα επαναφέρει τις πιέσεις των πωλητών, με την trendline R και την W να προβάλλουν ως οι ισχυρότερες στηρίξεις για αυτή τη χρονική περίοδο.”


EΛΠΕ@7,2500 ευρώ: ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΓΡΑΦΗΜΑ…

Στις 9 Ιουλίου εδω : http://freeforumstocks.blogspot.com/2018/07/blog-post_9.html#more

αναφέραμε: ” Στα όρια της γραμμής τάσης D1 δύο ετών έφτασε η μετοχή αντιδρώντας άμεσα και ΑΚΡΙΒΩΣ από τον ακμο 100 εβδ και κλείνοντας την εβδομάδα στην γραμμή S.
Aπαιτείται  άμεση συνέχεια της κίνησης κατ ελάχιστον μέχρι την Κ1 στα  7,32 ευρώ, προκειμένου να διατηρηθεί το ανοδικό σενάριο σε ισχύ, αν και η ζώνη 7,60-7,80 [ S1-F] είναι  δύσκολα υπερβάμιση σ αυτό το χρονοπλαίσιο.”

Πράγματι η μετοχή συνεχίζει την κίνηση προς την Κ1 , για  τρίτη ανοδική εβδομάδα έκτοτε και η τεχνική της εικόνα βελτιώνεται.

Αναλλοίωτη παραμένει η ανάλυσή μας της 9ης Ιουλίου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης