Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Μήπως πρέπει να προσέχει τι λέει ο Πάνος Καμμένος;

tags :
Μήπως πρέπει να προσέχει τι λέει ο Πάνος Καμμένος;
Δεν σεβάστηκε τον θρήνο τους;
Οργή και αποτροπιασμός.
Αυτά είναι τα συναισθήματα που προκάλεσε η παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στο Μάτι, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και παιδιά, εκεί όπου καταστράφηκαν περιουσίες, εκεί όπου ξεκληρίστηκαν οικογένειες, εκεί όπου θα μυρίζει καμένο για πολλές μέρες ακόμα, εκεί όπου «παγιδεύτηκαν» άνθρωποι και κάηκαν ζωντανοί (!).
Πήγε λοιπόν στο Μάτι ο κ. Καμμένος και αντί να κάνει το αυτονόητο, αντί να κάνει αυτό που θα έκανε κάθε νοήμων άνθρωπος, αντί δηλ. να ζητήσει «συγνώμη», ζήτησε και τα ρέστα από τους κατοίκους.
Ίχνος ευθιξίας;
Δεν σεβάστηκε τον θρήνο τους;
Δεν σεβάστηκε τον αγώνα που έδωσαν για να επιβιώσουν;
Δεν σεβάστηκε την αγωνία τους για να βρουν τους αγνοούμενους συγγενείς και φίλους τους;
Αντί να ζητήσει συγνώμη, αντί να κάτσει και ακούσει τους κατοίκους (που δικαίως είναι εξοργισμένοι) ύψωσε τον τόνο της φωνής του και λογομάχησε μαζί τους.
Και σαν να μην έφτασε αυτό, λίγη ώρα αργότερα και σε δηλώσεις του στο BBC δήλωσε -ουσιαστικά- ότι για την καταστροφή αυτή ευθύνονται οι… κάτοικοι.
Κατά τον κ. Καμμένο υπεύθυνη είναι η αυθαίρετη δόμηση που έκλεισε τους δρόμους διαφυγής.
Μάλιστα είπε πως τώρα, μετά την τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν τις επιπτώσεις των πράξεών τους.
Και βέβαια δεν δίστασε να βάλει στο κάδρο των ευθυνών και τη ΝΔ κάνοντας λόγο για «έγκλημα από το παρελθόν» και ξεχνώντας προφανώς ότι από το 1993 έως και το 2009 εκλεγόταν συνεχώς βουλευτής της ΝΔ.
«Η άναρχη δόμηση αποτελεί έγκλημα από το παρελθόν γιατί στο Μάτι και σε όλη την ακτογραμμή οικοδομήθηκαν οι περισσότερες κατοικίες χωρίς την απαραίτητη άδεια.
Έχουν κάνει κατάληψη της ακτής χωρίς να εφαρμόζουν τους νόμους.
Μετά από μία τέτοια τραγωδία είναι καιρός να καταλάβουν ότι είναι επικίνδυνο για αυτούς και τις οικογένειές τους να μην τηρούν τους νόμους και τους κανόνες».
Μήπως να του κλείσει κάποιος το στόμα;

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης