Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι οδηγοί φορτηγών στην Ινδία

Reuters: Ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις οι οδηγοί φορτηγών στην Ινδία
H απεργία που είχε πλήξει ακόμα και τις δραστηριότητες της πολυεθνικής Amazon στην Ινδία έγινε για να μειωθούν οι φόροι στα καύσιμα
Οι οδηγοί φορτηγών στην Ινδία ανέστειλαν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις μετά από οκτώ μέρες, καθώς η κυβέρνηση συμφώνησε να εξετάσει τα αιτήματά τους για περικοπές των φόρων στα καύσιμα, όπως μεταδίδει το Reuters.
O Οργανισμός Μεταφορών της Ινδίας που προκήρυξε την απεργία είχε ζητήσει περικοπές των ομοσπονδιακών και κρατικών φόρων στο ντίζελ και ο Ινδός υπουργός Μεταφορών Nitin Gadkari ανακοίνωσε ότι η κυβέρνηση βλέπει με συμπάθεια τις ανησυχίες των οδηγών.
Συστάθηκε, μάλιστα, μία επιτροπή για να μελετήσει τα αιτήματά τους.
Ο γενικός γραμματέας του συνδικάτου των οδηγών Naveen Gupta επιβεβαίωσε ότι η απεργία έληξε, προσθέτοντας ότι ελπίζει η κυβέρνηση να δώσει σύντομα λύσεις σε όλα αυτά τα ζητήματα.
Η απεργία είχε αρχίσει στις 20 Ιουλίου και προκάλεσε πολλά προβλήματα στην παραγωγή και τις πωλήσεις οχημάτων σε όλη τη χώρα, ενώ επηρεάστηκαν και οι παραδόσεις προϊόντων από εταιρίες που δραστηριοποιούνται μέσω του διαδικτύου, όπως η Amazon.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης